Hírek - 2017 Legjobb Party Outfitjei és körmei az évszaktípusokhoz igazodva


Hogy melyik évszaktípusba tartozunk, független a születési dátumunktól, illetve attól, hogy melyikhez vonzódunk. Mindegyik színcsoporthoz meghatározott színtulajdonságok tartoznak. Nézzük mit hoz nekünk 2017?

TAVASZ típusnak  -  Hódíts a pasztellel

A 2017-es outfit csupa pasztell színekből áll. Egyszerre könnyed, hűs akár egy esti szellő.Kombinálva szürkével tökéletes, aminek van még egy óriási előnye! Nem csak a nyári outfitekhez tökéletes, hanem ősszel is remekül ki tudod használni, a mélyebb, komorabb színekhez. Egy örök klasszikus azoknak, akik nem rajonganak a feketéért vagy csak éppen valami változatosságra vágynak!
A Brillbird Pastel színeit készletekben is megtalálod zseláben és géllakkban is:)

 

NYÁR típusnak - Egy  kis színtan: Kontraszt és komplementer

Érdemes figyelni rájuk mert írtó divatosak idén a komplementer színek:
A színpárok a színkörben mindig átlósan egymással szemben helyezkednek el. A tizenkét osztású színkörben a komplementer színpárok a következők:sárga-ibolya, sárgásnarancs-kékesibolya, narancs-kék, vörösesnarancs-kékeszöld, vörös-zöld, vörösesibolya-sárgászöld.
Minden komplementer színpárban megtalálhatjuk a három alapszínt: a vöröset, a sárgát és a kéket. Például a sárga és az ibolya kontrasztjánál az ibolya színe kékből és vörösből tevődik össze. 

 

ŐSZ tipusnak - Chrome NEKEM

A legfontosabb, hogy öltözékünkhöz és stílusunkhoz passzoljon a köröm, így a chromos hatású ruhákhoz remekül illik a csillogó és fényes hatás, melyet a chrome pigment porokkal lehet szépen, gyorsan és tartósan elkészíteni.   Ami a színeket illeti, az idei év divatjának megfelelően a Greenery az év színe és ehhez rengeteg kékes, zöldes testvérszín társul.

 

TÉL típusnak  - All about the Blind

Ahogy a Swarovski kiadta a körömbe építhető kristályait azóta töretlen sikernek örvendenek. Most a tökéletesre csiszolt kövek mellett, megjelentek a PIXI névre hallagtó tört kristályok is. Alapszabály csak úgy mint az öltözéknél a ragyogásnak színesnek kell lennie 2017-ben!

képek: Bernice fashion, Pinterest, Brillbird