Fotósuli körmösöknek

Fotózz úgy, mint egy profi! Fotós tippekkel készültünk annak érdekében, hogy szebbnél szebb képeket készíts gyönyörű munkáidról és így oszthasd meg holnapodon, közösségi felületeiden, vagy akár a „NYÁRI FESZRIVÁLOK”- Szalonköröm versenyen!

3 apró kis trükk a kedvenc zselémmel!

Lakatos Zsuzsi, a BrillBird közkedvelt oktatója egy olyan anyag titkaiba avat be, ami a te mindennapjaidból sem hiányozhat! A C03 Color Gel egy sokoldalúan használható, színes zselék csoportjába tartozó lágy anyag, melyet 3 munkafolyamathoz is használok!

Bán Niki - Swarovski csillogás a körmökön

Tündöklés és ragyogás jellemzi az elkövetkezendő időszakot, hiszen lassan itt a tavasz vége, és megkezdődik a várva várt, igazi napsütéses nyár! Ilyenkor a csillogás a mindenünk: csillogó testápolókkal kenegetjük bőrünket, gyönyörű szájfénnyel frissítjük sminkünket, köves bizsukkal dobjuk fel outfit-ünket....

Így alakítsd ki az árlistád! - Letölthető sablonok

A körmös vállalkozás sikerének kulcsa lehet a pontosan kidolgozott árlista. Az alábbiakban mutatunk kétféle árlista verziót, ki-ki eldöntheti melyik a számára legmegfelelőbb. A körmös árlistát, akár le is töltheted honlapunkról!