Gépek, berendezések a szalonban

Mindig felmerülő téma körmös berkekben, hogy ki, milyen csiszológépet vagy UV lámpát használ a szalonban, illetve, hogy nálam mi van az asztalon és miért arra esett a választásom!

Bán Niki – Sablon felhelyezés helyesen

A műköröm statikáját illetően rendkívül fontos szerepet tölt be a sablon felhelyezése, így nem mindegy hogyan tesszük ezt! Bán Niki segít mindennapi munkád tökéletesítésében!

Vérbeli referencia szalon

Daróczi Kata Kiskunhalason nyitott szalont néhány éve. Elismert szakemberként tartják számon a városban. A körömszalon kívül belül gyönyörű. Hiszen a köröm szakma a szépségről szól, amit a szalonnak is tükrözni kell. Amikor egy vendég besétál a berendezés azonnal hatással van rá, következtetést von le a munka...

Házi barkácsolók vs. Szalonkörmösök

Szinte minden csoportban és oktatáson felmerülő téma, az otthon dolgozó körmösökről való véleményalkotás. Mint tudjuk, rengetegen vannak, jóval olcsóbbak a szalonban dolgozóknál, de vajon ki tudják szorítani a "valódi" körmösöket? A válaszom az, hogy nem!

2017 Legjobb Party Outfitjei és körmei az évszaktípusokhoz igazodva

Hogy melyik évszaktípusba tartozunk, független a születési dátumunktól, illetve attól, hogy melyikhez vonzódunk. Mindegyik színcsoporthoz meghatározott színtulajdonságok tartoznak. Nézzük mit hoz nekünk 2017?