A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...

Bán Niki: Buborékmentes anyagfelvétel

Sokaknál problémát okoz az anyag megfelelő használata és buborékmentes felvitele. Cikkemmel ebben sietek a segítségedre.

Bán Niki – Sablon felhelyezés helyesen

A műköröm statikáját illetően rendkívül fontos szerepet tölt be a sablon felhelyezése, így nem mindegy hogyan tesszük ezt! Bán Niki segít mindennapi munkád tökéletesítésében!

2017 Legjobb Party Outfitjei és körmei az évszaktípusokhoz igazodva

Hogy melyik évszaktípusba tartozunk, független a születési dátumunktól, illetve attól, hogy melyikhez vonzódunk. Mindegyik színcsoporthoz meghatározott színtulajdonságok tartoznak. Nézzük mit hoz nekünk 2017?

Vérbeli referencia szalon

Daróczi Kata Kiskunhalason nyitott szalont néhány éve. Elismert szakemberként tartják számon a városban. A körömszalon kívül belül gyönyörű. Hiszen a köröm szakma a szépségről szól, amit a szalonnak is tükrözni kell. Amikor egy vendég besétál a berendezés azonnal hatással van rá, következtetést von le a munka...