NAGY műkörömépítő és körömágyhosszabbító zselék iránytű

A cikkel szeretnék segíteni nektek, hogy rendszerbe lássátok, hogy melyik körömágyhosszabbító zselét mire tudjátok használni!

Tavaszi-nyári körömtrendek

Színek-színek-színek! Talán még sosem voltak ennyire bátrak a divatházak, mint az idei szezonban. Nem véletlen, hogy már évek óta harsány színeket választ a Pantone az év színének: 2017-ben a Greenery zöld, idén pedig az Ultra Violet lett a befutó, ami egy igazán különleges lila, de semmiképp sem visszafogott.

BrillBird Fényzselé és Építőzselé Kisokos

Fontosnak tartjuk, hogy számos építőzselét és fényzselét ajánljunk számotokra, melyek között az eligazodás nem biztos, hogy mindig egyszerű. Ezért egy BrillBird zselé összefoglaló táblázatot hoztunk nektek, melyet akár ki kis nyomtathattok, vagy a katalógusból kivághatjátok, így elegendő bármikor előkapni, ha gyors...

BrillBird Zselé Kötési Idő Táblázat

Kíváncsi vagy mennyi idő alatt kötnek a BrillBird zselék és géllakkok uv és led lámpában? Most egy táblázatban az összes fényre kötő anyagunk, melynek használatával megkönnyítheted a munkád. Ha még kezdő vagy, nagyon hasznos lehet számodra ha kinyomtatod, vagy 2018-as katalógusunkból kivágod, de ha már gyakorlott vagy...

Milyen lámpát vegyünk a szalonba? Marton Bettina írása

Az utóbbi időkben rengeteg szakemberben felmerül a kérdés az UV lámpák kapcsán. Mi köztük a különbség, melyik mit és mit nem köt meg, melyik éri meg a legjobban hosszútávon. Összegyűjtöttem pár infót nektek, a könnyebb döntés érdekében.