A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...

Műköröm alapismeretek - 3D műköröm zselék

A műköröm népszerűsége a hölgyek körében elmondhatjuk, egyre inkább növekszik. Ez az óriási népszerűség szinte kötelezi a műköröm alapanyag gyártókat, hogy újabb és újabb innovációval rukkoljanak elő, újabb anyagok jelennek meg és ez a fejlődés leginkább a műöröm zselék területén tapasztalható.

BrillBird Szalon Nails Premier 2017 Tavasz | Beszámoló

A Corvin Mozi tetejére felkerül a BrillBird Szalon Nails Premier plakát, ahogy belépsz az épületbe filmek helyett BrillBird újdonságok képe köszönt. Ilyenkor már tudni lehet, hogy elérkezett a nap, amikor debütálnak az új színek, megjelenik az új BrillBird Nagy Katalógus!

2017 Legjobb Party Outfitjei és körmei az évszaktípusokhoz igazodva

Hogy melyik évszaktípusba tartozunk, független a születési dátumunktól, illetve attól, hogy melyikhez vonzódunk. Mindegyik színcsoporthoz meghatározott színtulajdonságok tartoznak. Nézzük mit hoz nekünk 2017?

Gépek, berendezések a szalonban

Mindig felmerülő téma körmös berkekben, hogy ki, milyen csiszológépet vagy UV lámpát használ a szalonban, illetve, hogy nálam mi van az asztalon és miért arra esett a választásom!