A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...

Bán Niki – Sablon felhelyezés helyesen

A műköröm statikáját illetően rendkívül fontos szerepet tölt be a sablon felhelyezése, így nem mindegy hogyan tesszük ezt! Bán Niki segít mindennapi munkád tökéletesítésében!

Kézműves Kupa – BrillBird sikerek

Szívből gratulálunk Balogh Évinek, Szilágyi Enikőnek, Tóthné Göröncsér Áginak, akik gyönyörűen szerepeltek a Miskolci Kézműves Kupán! Két arany-, és egy ezüstéremmel örvendeztettek meg bennünket! Köszönjük!

Gépek, berendezések a szalonban

Mindig felmerülő téma körmös berkekben, hogy ki, milyen csiszológépet vagy UV lámpát használ a szalonban, illetve, hogy nálam mi van az asztalon és miért arra esett a választásom!

Vérbeli referencia szalon

Daróczi Kata Kiskunhalason nyitott szalont néhány éve. Elismert szakemberként tartják számon a városban. A körömszalon kívül belül gyönyörű. Hiszen a köröm szakma a szépségről szól, amit a szalonnak is tükrözni kell. Amikor egy vendég besétál a berendezés azonnal hatással van rá, következtetést von le a munka...