Nagy Magdolna - Műköröm tanfolyam oktató

Nagy Magdolna - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: Mesterleveles kézápoló és műkörömépítő, mesterleveles lábápoló


2000-ben szereztem meg az OKJ bizonyítványomat.
2005-ben végeztem el az oktatói képzést, ami akkor az országban egyedülálló volt, hiszen az elsők közt vizsgáztam. Azóta tanítok gyakorlatot.
2010-ben alapító tagja voltam a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kéz-és lábápoló, műkörömépítő szakmai csoportnak, azóta is tagja vagyok a kamarának.
2013 májusában megszereztem a Lábápoló mesterlevelet, majd októberben a Kézápoló és műkörömépítő mesterlevelet is.
2016-ban alapító tagja voltam a KOMK-(körmös oktató mesterek köre) csoportnak.
Mindeközben szervesen részt veszek szakmai vizsgákon, és természetesen a saját szalonomban dolgozom is.
Mindezek mellett zsűrizek a tanuló műkörömépítő versenyeken.

Mottóm: Nincs lehetetlen. (...) Ha valami lehetetlennek tűnik, akkor egyszerűen csak magyarázatot kell találni rá. (Alekszandra Marinyina)
Minden napomat az pörgeti, hogy átadjam a tudást, amit magam tapasztalás révén szereztem. Imádom nézni, ahogy a fehér építőzselék árnyékos mosolyvonalat kezdenek formálni a nemrég még bizonytalanul remegő tanulókezekben, szeretem nézni a szike siklását a bőrön és mindennek az útját-módját megmutatni. Ha valakinek nem megy valami, ott vagyok és fogom (és vezetem) a kezét, ez a legtöbb szerintem, amit a tanulóimért tehetek. És ami a legfontosabb a szakmánkban: az alázat, ami nehezen ugyan, de szintén tanulható. Szóval nem kizárólag technikai tudást, de lélekformálást is tanítok, mert ha az ember fejlődni szeretne, akkor nincs lehetetlen…