Hírek - Nyári Master Class


Nyáron sem hagyunk titeket meglepetés és tudás nélkül. Ha a nagy melegben, vagy épp a nagy esőzésben (ki tudja mire számítsunk idén) motiválatlanok lennétek, akkor van egy jó hírünk! Július 18-án délután 5 órától három grácia egy fantasztikus előadás sorozattal készül nektek a BrillBird Facebook oldalán.

A megrendezésre kerülő Master Class a nyár jegyében fog zajlani, Léhárt Dóra Dorina, Ptotozky Zsófia és Balog Évi a tőlük szokásos szuper ötlettel készül nektek, így egy csomó szalonban hasznosítható tippet, mintát láthattok, hallhattok majd, ami a nyár időszakra igen praktikus lesz. 
A tőlünk megszokott módon erre az alkalomra is készülünk nektek akciókkal, de ezt még egy kis  ideig titokban tarjuk, hogy ne lőjünk le minden poént az elején. 

Az előadások során felhasznált anyagok listáját még időben közzé fogjuk tenni számotokra, hogy be tudjátok szerezni azokat, amik esetlegesen hiányoznak. 

Az eseményre NEM kell jelentkezni. Aki élőben nem tud majd bekapcsolódni, az a Facebook oldalon és később a YouTube oldalunkon is visszanézheti majd a videót. 

Hamarosan jelentkezünk még további részletekkel, addig is figyeljétek a Facebook oldalunkat, hogy le ne maradjatok az infókról és csatlakozzatok itt az eseményhez!