Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2019 Ősz


Várunk Titeket sok szeretettel 2019. október 6-án az őszi újdonságokat, trendszíneket bemutató Nails Premierre. Budapesten a megszokott helyszínen a Corvin Moziban találkozhatunk, és hogy a távolabb lakóknak is kedvezzünk, több vidéki helyszínen is ott lesznek oktatóink újdonságainkkal.

Ingyenes egész napos szakmai rendezvényünkön egymást váltják oktatóink a színpadon, számos bemutatóval készülünk nektek, közben élőben kérdezhettek tőlük a Facebook segítségével. Workshopjainkon testközelből figyelhetitek meg, hogyan készülnek a szebbnél-szebb alkotások. 

Budapesten rájuk biztosan számíthatsz!:

Bedő Babett
Kovács Era
Lakatos Zsuzsi
Majoros Ágnes
Marton Bettina
Podoba Anita
Diószegi Beáta /LadyLash szempillás oktató 

Mi már nagyon várjuk a 2019. őszi újdonságokat, azt már elárulhatjuk, hogy most sem lesz hiány a gyönyörű színekből, de készülünk építőzselével, rengeteg nailart díszítővel, és számos kiegészítővel, kellékkel is! Ha nem akartok lemaradni róluk, figyeljétek folyamatosan honlapunkat és Facebook oldalunkat, csatlakozzatok az eseményünkhöz, és jelezzétek, hogy velünk lesztek a Nails Premieren: https://www.facebook.com/nailspremier/

Most is szuper kedvezményekkel készülünk, melyet egyelőre nem árulhatunk el, de biztosan nem fogtok csalódni!

Ne maradjatok le az izgalmas bemutatókról, a bolti sorban állás helyett idén is arra buzdítunk, hogy használjátok a Megrendelőlapot, töltsétek ki a helyszínen, vagy otthon előre és a Corvin Moziban dobjátok be a gyűjtőládába, és a NailsPremier utáni héten már meg is kapjátok a megrendelt termékeket, természetese a Nails Premieren érvényes árakon, postaköltség nélkül!

Minden évben  buzdítunk Titeket arra, hogy a minél jobban használjátok ki a Nails Premier lehetőségeit, nézzetek meg minél több bemutatót, vegyetek részt a workshopokon. Takarítsatok meg időt és adjátok le rendeléseiteket a helyszínen a megrendelőlapon. A megrendelőlapot itt találjátok. A megrendelt termékekre a Nails Premier akció lesz érvényes!

Biztos, hogy ajándékkal is készülünk nektek! Érdemes időben érkeznetek, és a rendezvény végéig maradnotok, hogy mindet bezsebelhessétek!

 

Cikkünket folyamatosan frissítjük, nézzetek vissza többször az újdonságokért!


Találkozzunk a Nails Premieren a Corvin Moziban és vidéken is!