Hírek - Februári BrillBird akció


Mindjárt vége a télnek, mégis lassan jön a tavasz, de mi teszünk róla, hogy ez a hónapod is jól teljen! Ezért is képregény stílusú világot hozott létre grafikus kollégánk a havi akciós termékek köré, ezzel is egy kicsit elterelve a gondolatokat a szürke, hidegebb napokról.

De nem csak színekkel, hanem számokkal is igyekeztünk feldobni ezt a hónapot! Így 20-50% kedvezmények is elérhetők. Februárban is több kedvelt szín került akcióba a Color Gél Lakk termékcsaládból. Ne feledjétek idén már cserélhető a határidőnaplók borítója, ebben a hónapban kedvezményesen szerezhetitek be őket, hogy év közben évszakhoz igazíthassátok. Időpontkártyák, körömmatricák, több ecset és lámpa se maradt ki a sorból, érdemes körülnézni!

Az akció továbbá érvényes viszonteladóinknál országszerte, ITT megnézhetitek hol vannak BrillBird boltok.  Ha pedig futárjainknál szeretnétek beszerezni a kedvenc termékeket, akkor: - Dél-Pest és vonzáskörzete - Sátori Norbert Telefon: +36 30 773 7504 - Észak-Pest és vonzáskörzete - Nagy Róbert  Telefon: +36 30 399 2755

A képekre kattintva eljuttok a webáruházba a fotón látható termékekhez!