Hírek - Műkörmös OKJ tanfolyam – 10 ok, amiért a legjobb választás a BrillBird


A szakmánk kiválasztása mindig nagy döntés, bár nem minden esetben szól egy életre, de az iskola/tanfolyam kiválasztása igenis nagyban befolyásolja, hogy folytatódik az út a szakma elvégzése után.

Sikeres karrier vagy csak egy papír? 

10 pontban összegyűjtöttük a BrillBird OKJ-s kézápoló és műkörömépítő tanfolyam pozitívumait, amelyek megerősítenek abban, hogy jó helyen jársz.

1. A legmagasabb képzettséget adja, amit alaptanfolyamból lehet kapni.

A BrillBird OKJ-s tanfolyamok államilag elismert OKJ-s bizonyítványt adnak. Ami nagyon egyszerűen megfogalmazva annyit tesz, hogy ezzel dolgozhatsz szalonban külföldön-belföldön, lehetsz vállalkozó vagy alkalmazott, tehát a műkörmös alaptanfolyam minősítésen belül a legmagasabb képzettséget adja. Erre mindenképp érdemes odafigyelni, hiszen sok cég ajánl műkörmös tanfolyamot, azonban nem mindegyik államilag elismert képzés, így nem is felel meg bizonyos jogszabályoknak ahhoz, hogy karriert építhess. 

2. Te döntöd el mikor szeretnél járni – Akár dolgozhatsz is az alaptanfolyam mellett.

Aktuálisan négy OKJ-s BrillBird tanfolyam indul szeptemberben. Így mindenki találhat olyan időpontú tanfolyamot, ami ideális lehet az életviteléhez. Akik hamar el szeretnék sajátítani a szakmát, azoknak a szuperintenzív tanfolyamunkat ajánljuk, amely 9 hét + vizsga, tulajdonképpen egy nyár alatt, mindennapos oktatással (kivétel hétvége) elvégezhető. Ezt azoknak szoktuk ajánlani, akik gyorsan tanulnak, bírják a tempót, mert itt tényleg szükség van kitartásra, de a visszajelzések alapján igenis megéri!

Szeptemberben indul hétvégis csoport, azaz szombat-vasárnap vannak az oktatások, illetve lehet még jelentkezni a hétfő-szerda vagy a kedd-csütörtök csoportokba is. 

3. Szakmájukban elismert profi oktatóktól tanulhatod meg a szakma alapjait.

Az utóbbi egy évben négy fővel bővült az oktatói csapatunk, de még mindig családias a hangulat, minden tanulóra kellő figyelmet tudnak fordítani, viszont az általános 350 óraszám helyett 370 óraszámra növeltük az oktatást. Így ugyanazért a tandíjért még több tudást tudunk biztosítani. Óráink 80% gyakorlat, így egyből gyakorlatban sajátíthatod el a szakmai tudást.

4.  A szorgalmas, tehetséges tanulóinkat ösztöndíjprogrammal is támogatjuk, bajnok oktatókkal. 

Nagyon örülünk annak, hogy ez a gyakorlatban is jól működik, több volt OKJ-s tanulónk kapott felvételt oktatóink szalonjába, ahol később még több tudást sajátíthattak el ahhoz, hogy akár a későbbiekben saját szalont nyissanak.

5. A BrillBirdnél OKJ –t végzett műkörmösök 30% kedvezménnyel vehetik igénybe továbbképzéseinket.

A kiváló alaptanfolyam az alappillére mindennek, de fontos az is, hogy az OKJ elvégzése után évente több továbbképzésen vegyenek részt a frissen végzett tanulók. Később pedig érdemes a konkurenciák, saját magunk fejlődése miatt továbbképzéseken részt venni. Szeretnénk, ha erre minden nálunk végzett tanulónak meglenne a kerete, ezért -30% kedvezményt adunk nekik továbbképzéseinkre.

6. Részletfizetési lehetőség van!

A 95.000 Ft alaptanfolyam díjat 18.750 Ft-os havi részletfizetési lehetőséggel lehet abszolválni. Árról részletesen ITT olvashattok

7. Referencia szalonprogram

A szalon üzleti részét segítő referencia szalon programmal támogatjuk a BrillBird körmöseket. Részletek ITT olvashattok róla.

8. Jó helyszín, könnyen megközelíthető

A BrillBird Oktató Központ a belvárosban helyezkedik el, mindössze 2 perc sétára az Oktogon közlekedési csomóponttól. Nyugati pályaudvartól 1 megálló 4-6-os villamossal, illetve megközelíthető 1-es metróval is, a Deák tér 10 percre van sétálva. 

9. BrillBird közösség szeretete

A BrillBird közösség egy éve alakult és egy igazán segítőkész csapat jött létre, ami már több, mint 6 ezer főt számlál. Itt ha bármi kérdés felmerül, tapasztalt BrillBird műkörmösök is szívesen válaszolnak, illetve profi oktatóink is aktívak. Ami fontos számunkra, ha valaki itt végez, mi nem engedjük el kezét. 

10. Még nem fogytunk ki, de azt mondjuk inkább, hogy várunk szeretettel OKJ-s csoportunk valamelyikébe, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni! 

OKJ KÉPZÉSEK IDŐPONT SZERINT, JELENTKEZÉSEI FELÜLET ITT!

BrillBird OKJ-s tanfolyamon végezett műkörmösök munkái közül válogattunk: