Hírek - BrillBird TAVASZKÖSZÖNTŐ SZALONKÖRÖM VERSENY


A tavasz megannyi inspirációt rejt magában, ahogy a természet kibontakozik, azt vettük észre a kreativitásotok is egyre inkább fokozódik. Nagyon szeretjük látni a sokszínű alkotásaitokat, és mivel külön kértétek, hogy legyen idén is Szalonköröm verseny, nem kérdés, hogy eleget teszünk kéréseteknek.

 

Idén alapvetően abban változattunk, hogy két kategóriában indulhattok, az egyik a mini szalonköröm(maximum 2-es sablon hosszig), a másik az extrém szalonköröm(maximum 5-ös sablonhosszig). Mindkét kategóriában az I-II-III. helyezetett és a különdíjasokat megbízott szakmai zsűri választja ki. Szempontok: a szalonköröm forma, a kivitelezés minősége, az építés pontossága, a felhasznált anyagok változatossága, és a díszítés kivitelezése és ötletessége.

 

 

TÉMA: "Az én tavaszom"

KATEGÓRIÁK: 1. MINI SZALONKÖRÖM TAVASZ TÉMÁBAN

KATEGÓRIÁK: 2. EXTRÉM SZALONKÖRÖM 5-ÖS SABLONHOSSZ MÉRETIG TAVASZ TÉMÁBAN

Egy pályázó, több kategóriában is résztvehet, illetve egy kategórián belül is több képpel nevezhet.

NYEREMÉNYEK

1. helyezett: 15.000 forint értékű BrillBird ajándékcsomag

+ egy napos díszítő vagy technikai továbbképzés az Ó utcai BrillBird Oktató Központban

2. helyezett: 10.000 forint értékű BrillBird ajándékcsomag

+ egy napos díszítő vagy technikai továbbképzés az Ó utcai BrillBird Oktató Központban

3. helyezett:  5.000 forint értékű BrillBird ajándékcsomag

+ egy napos díszítő vagy technikai továbbképzés az Ó utcai BrillBird Oktató Központban

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 

A Pályázaton való részvételhez a  brillbirdpalyazat@gmail.com e-mail címre elküldött fotó szükséges, amelyen a Pályázó által BrillBird termékekek felhasználásával, tavasz témában készített köröm szerepel. A fotón jól láthatóan szerepelnie kell továbbá legalább egy BrillBird termékének is.

A fotó megküldése mellett kérjük, hogy a Pályázó e-mailben adja meg az általa felhasznált BrillBird alapanyagok listáját. Illetve, hogy mini szalon vagy extrém szalonhossz kategóriában indul.

Kérjük továbbá, hogy a Pályázó e-mailjében adja meg nevét, e-mail címét (amennyiben az eltér a feladó e-mail címtől) és telefonszámát. A pályázat tárgya: BrillBird pályázat

 Pályázni 2018.03.01-től. 06:00-tól 2018.04.08. 18:00-ig lehetséges. 

Eredményhirdetésre 2018.04.15. napján a BrillBird Szalon Nails Premieren kerül sor, majd a Szervező Facebook oldalán és weboldalán. A Nyerteseket a Szervező legkésőbb 2018.04.11. napjáig e-mailben is értesíti. 

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT ITT OLVASHATÓ!