Hírek - Future Gel - Polygel Akril zselé | A porcelán és a zselé jó tulajdonságai egy termékben


MEGJELENT a BrillBird Future Gel! A porcelán és a zselé jó tulajdonságai egy termékben! Tökéletes anyag azoknak, akik nem találták meg „szerelmüket” zseléből és porcelánból se, vagy azoknak, akik szeretnék változatossá tenni a szalonmunkát, új dolgokat kipróbálni!

 

Sokan érdeklődtetek, hogy nálunk is megjelenik-e ez a különleges hibrid anyag, ami ötvözi a porcelán és a zselé jó tulajdonságait és a munka álom vele.

Most már azért egyértelmű, de hivatalosan is mondhatjuk IGEN MEGJELENT a BrillBird Future Gel! Miért vártunk eddig? A BrillBirdnél mindig kizárólag akkor jelentetünk meg egy terméket, ha az minden egyes teszten jól teljesített. A piacon - akár a nemzetközi piacot is tekintve - több cég is megjelent akril zselével / polygel-lel  ezzel a hybrid műköröm alapanyaggal. A különböző termékek  - különböző gyártók által forgalmazott anyagok tulajdonságai nem azonosak, így ha esetleg már próbáltál egy ilyen terméket és nem voltál abszolút elégedett, ne add fel! Próbálj ki többet is!

 

 

Miért érdemes a BrillBird Future Gel - Polygel Akril zselét választani? 

- A BrillBird Future Gel - Polygel Akril zselé egyáltalán NEM FOLYIK, hiába sűrűbb anyag, NEM ÉGET!

- Ez egy új építési technikát igénylő anyag, azoknak, akik nem szeretik, hogy a zselé folyik, a porcelán viszont sürgeti az embert mert gyorsan köt. 

- Ráadásul minden szalonban engedik, mert szagtalan.

- Profin hajlítható!

- Ideális a Cover és a fehér színe!

- Nincs buborék, nincs folt!

- Nagyon könnyű vele dolgozni, akár kezdőknek is!

WEBSHOPBAN ITT

Egyéb jó tulajdonságai: Porcelán ecsettel formázható, de az a fontos az ecset megválasztásakor, hogy erős szőrű legyen. Spatulával könnyen lehet felrakni, adagolni. Nem kell Bond Gel alá, Cleannerrel lehet formázni. Alapréteg szükséges hozzá, de borítás nem. Nagyon könnyű vele dolgozni, nincs buborék, se folt! Egyáltalán nem éget, nincs szaga. Profin hajlítható gyorsan köt kombinált lámpába anyagmennyiségtől.

Az alábbi BrillBird ecseteket ajánljuk hozzá: 

3D Art Ecset
Acryl Porcelán Építő Ecset
Smile Line - természetes szőrű zselés ecset