Hírek - Minden információ a BrillBird Szalon Nails Premierről!


Évente kétszer tavasszal és ősszel megrendezzük a BrillBird ingyenes szakmai napját, ahol debütálnak az aktuális divatszínek, fejlesztések, egész nap technikai és díszítő előadásokkal várunk Titeket, amiket a Corvin Mozi kényelmes székeiből tekinthettek meg, és számos akcióval kedveskedünk Nektek!

Arról, hogy miért érdemes igénybe venni az ingyenes szakmai napokat, arról már Marton Bettina oktatónk írt egy cikket, kifejtve, hogy manapság mennyire fontos, hogy körmös és körmös közt legyen különbség. A szakma telítettségétől nem félni kell, hanem fejlődni, továbbképzésekre járni, és újat tanulni, mutatni! Mi ebben pedig maximálisan segítünk, azoknak, akik nyitották rá!

A rendezvény 10 órakor kezdődik, de a Corvin Moziba kitelepített BrillBird boltba már 9 órakor is bemehettek és beszerezhetitek a várva-várt újdonságokat. Szeretnénk, ha minél kényelmesebben töltenétek ezt a napot, ezért minden évben kihelyezünk dobozokat, amibe beledobhatjátok a kitöltött megrendelőlapot, hogy, mit szeretnétek beszerezni és másnaptól elkezdjük szállítani, 10 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenesen. Így nem kell sorban állnotok és nézhetitek az előadásokat.

Idén EXTRA AKCIÓVAL készültünk Nektek: minden terméket -20% kedvezménnyel tudtok beszerezni, kivétel az április óta megjelenő újdonságok, úgy tudjátok ezt könnyedén megállapítani, hogy a most megjelenő kiegészítő katalógus tartalma nem akciós. De! Így is több, mint 6 ezer terméket -20% kedvezménnyel tudtok megvásárolni.

A nagy mozi termes elődadások mellett a folyosó részen oktatónik WORKSHOPOKAT tartanak, amelyekbe szintén becsatlakozhattok. Kérdezhettek, közelről elleshettek díszítési technikákat, trükköket. Akit pedig a szempillázás érdekel, az is talál érdekes workshopot, hiszen Diószegi Beáta Nemzetközi LadyLash oktató, professzionális kozmetikus mutatja be a szempilladúsítás szépségét.

NYITOTT TÉGELYEK  mindig kedvelt rész a BrillBird Szalon Nails premieren, hiszen itt megtekintetitek, megnézhetitek a termékek színeit, sűrűségét, kérdezhettek a kollégáktól.

A rendezvény elején és végén idén is AJÁNDÉKOKAT osztogatunk, ez a sok jó mellett egy kis plusz kedvesség Nektek, hogy megköszönjük a bizalmat, amit évről-évre adtok nekünk.

30%-os TOVÁBBKÉPZÉSI KUPON! Bizony-bizony, a rendezvény végén a résztvevőknek a budapesti képzéseinkre is (Ó utca 46.) adunk jelentős kezdeményt. 

ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK, ami annyit takar, hogy a BrillBird Nails Premier napján a BrillBird hivatalos Facebook oldalán rögíztünk egy posztot, ahova várjuk az előadás közben felmerült kérdéseket, amit a helyszínen moderátorunk beolvas, oktatóink pedig válaszolnak. Így azok is tudnak kérdezni, akik nem szeretik a szereplést.

Sok-sok szeretettel várunk Titeket, október 8-án a Corvin Moziba!