Hírek - BETELT! - OKJ-s képzápoló és műköröm építő képzés indul novembertől!


Kedves Érdeklődök!

Egyrészt köszönjük, hogy ilyen sokan minket választottatok, azoknak akik lemaradtak pedig sajánálattal közöljük, hogy betelt mind a három novemberi OKJ-s csoportunk. Legközelebb MÁRCIUSBAN indulnak az ÚJ hétfő-szerda, kedd-csütörtök és hétvégis kézápoló és műköröm építő OKJ-s csoportjaink. 

Várunk Titeket szeretettel! 
Ha még nem tettétek lájkoljátok a BrillBird Facebook oldalát, ahol elsőkézből értesülhettek az újdonságokról! 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Szeretnél egy szakmát, amiben rövid időn belül dolgozni is tudsz? Novembertől új OKJ-s csoportok indulnak a BrillBirdnél, előnyei: - Munka mellett is végezhető - Hétvégi csoport is van! - Részletfizetési lehetőség van!

- Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad.

Tanulj Te is sikeres szakmát, légy Te is a BrillBird csapat tagja! Ha kreatív vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni, ha kézügyességed szeretnéd kamatoztatni, vagy ha egy nem hétköznapi munkalégkörre vágysz, akkor nálunk a helyed! OKJ-S tanfolyamaink mind kiscsoportosak, gyakorlatorientáltak, így a siker garantált! A nálunk végzett tanulók a versenyeken kitűnő eredményekkel végeznek, a szakma élvonalában kezdhetik pályafutásukat.

 

Jelentkezés folyamata lépésről-lépésre:


1. A rövid űrlap kitöltésével a kívánt intervallumra jellentkezés itt a honlapon a JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE gombra kattintva alul.

2. 2017. október 30-ig, a budapesti Ó utca 46. Oktatási központba (ahol a képzés is lesz) be kell jönni és aláírni a szerződést. Ez körülbelül 5-10 percet vesz igénybe.

3. A szerződéskötésnél kapott papírral el kell látogatni a Nagyvárad tér 2. szám alatt lévő Országos Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Intézetbe. Az ott aláírt, kitöltött papírral kell jönni a biratkozásra.

4. Beiratkozás: Hétfő-szerda és kedd-csütörtök csoportnak november 3. Ó utca 46. 9 óra. Hétvégis csoportnak szintén ugyanott november 4. 9 óra. A beírakotzásra hozni kell, az egészségügyi igazolást, lakcímkártya, személyigazolvány, adókártya, és az első havi részltet, ami 20.000 forint.

JELENTKEZÉS

A tehetséges tanulóinkat ösztöndíjprogrammal is támogatjuk! Bajnok oktatókkal KARRIERPROGRAMMAL:

• A BrillBird-nél OKJ –t végzett műkörmösök 30% kedvzeménnyel vehetig igénybe továbbképzéseinket.

• Rendkívül büszkék vagyunk a nálunk végzett tanulóinkra, hiszen olyan tudást sikerül elsajátítaniuk, mellyel remekül megállják a helyüket a szakmában, sőt a szakmai versenyeken is. Nálunk a minőség az első! • A szalon üzleti részét segítő referencia szalon programmal támogatjuk a BrillBird körmöseket. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001235/2015/A001

A megszerezhető szakma megnevezése:   Kézápoló és Műkörömépítő - OKJ 32 815 01

Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt adunk.

 

Képzés időtartama: 


Félintenzív:                        Kedd - Csütörtök : 2017.11.14. (Kedd) 5 hónap + vizsga 
 

Bemeneti feltétel:


- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség


  vagy iskolai előképzettség hiányában


- Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek (A tanfolyam első napjára szükséges az igazolás és a kiskönyv, melyet üzemorvos állít ki kézápoló és műköröépítő szakmához.) Bemeneti feltétel, így ha ezzel a jelentkező nem rendelkezik a beiratkozásra, a tanfolyam nem kezdhető el!


Okj-s tanfolyam esetén nem kell előleget fizetni, azonban feltétlenül szükséges a beiratkozás előtt a felnőttképzési szerződés megkötése és az első havi részlet befizetése(20.000Ft).  Amennyiben a jelentkező a BEIRATKOZÁS napjáig nem rendelkezik érvényes felnőttképzési szerződéssel, úgy a leadott jelentkezés nem érvényes! 


- 18.életév betöltése szükséges.


Képzés Díja:

95.000Ft(  18.750 Ft-os havi részletfizetési lehetőséggel) + 35.000 vizsgadíj

Műkörömös alapkészlet, melynek ára 60.830 Ft


 Képzés időtartama: 

 


Félintenzív :                        Kedd - Csütörtök : 2017.11.14. (Kedd) 5 hónap + vizsga 

 


Képzés ütemezése: 


Elmélet: 20%


Gyakorlat:80% (gyakorlati óra esetén, modell biztosítása kötelező)

 

Félintenzív csoport: Beiratkozás: 2017. November 03.

Hétvégis csoport: Beiratkozás: 2017.November 04.


Érdeklődj a következő elérhetőségek bármelyikén!


oktatas@brillbird.hu


06-30/462-22-76


 Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001235/2015/A001

 

JELENTKEZÉS