Hírek - BrillBird Törzsvásárlói program


Mi is a BrillBird törzsvásárlói rendszer? Egy átlátható, könnyen használható törzsvásárlói rendszer, melyben te határozhatod meg, hogy összegyűjtött pontjaidat mire váltod be, így igényeidhez maximálisan igazodik.

A Brillbird Törzsvásárlói kártyát minden vásárlás alkalmával hozd magaddal! A kártyát mindig fizetés előtt kell átadnod a pénztárnál/futárnak/viszonteladónak! A pontokat kedvezményre válthatod a programban résztvevő szaküzletekben, a területi képviselőknél és webáruházunkban, Minden levásárolt 10.000 forint után 1 pontot írunk jóvá a kártyádon.

BRILLBIRD TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 

A Brillbird Törzsvásárlói kártyát minden vásárlás alkalmával hozd magaddal! A kártyát mindig fizetés előtt kell átadnod a pénztárnál/futárnak/viszonteladónak!

A pontokat kedvezményre válthatod a programban résztvevő szaküzletekben, a területi képviselőknél és webáruházunkban,  Minden levásárolt 10.000 forint után 1 pontot írunk jóvá a kártyádon.

Aktuális pontegyenlegedről a www.brillbird.hu/torzsvasarlo menüpont alatt tájékozódhatsz.

 A BrillBird Törzsvásárlói program  programmal kapcsolatos részleteket, feltételeket megtalálod a  www.brillbird.hu/torzsvasarlo oldalon. Itt nézheted meg a folyamatosan frissülő, pontjaidért megszerezhető kedvezményeket, valamint a pontegyenleged (az első feltöltéstől). A pontokat  kedvezmény érvényesítésének napján lenullázuk. Te döntöd el, hogy melyik kedvezményre hajtasz.

A kedvezmény egyszeri vásárlásnál érvényesíthető.

 

5 PONT = 5 % KEDVEZMÉNY egy alkalommal

10 PONT = 10 % KEDVEZMÉNY egy alkalommal

20 PONT = 15% KEDVEZMÉNY egy alkalommal

 

Gyakori kérdések:

 

Nem rendelkezel még Törzsvásárlói kártyával:

Térj be egy BrillBird üzletbe, vagy a www.brillbird.hu webshopon keresztül regisztrálj és az első megrendelésed alkalmával a csomagodba tesszük a kártyád. 

 

Rendelkezel már Törzsvásárlói kártyával, de nem vásárolsz webáruházban:

Meglévő kártyádat vásárlásod alkalmával vidd magaddal egy BrillBird Partnerünkhöz, hogy jóváírják pontjaidat! 

 

Mi történik, ha elfelejtettem elvinni a kártyámat a vásárláskor?

A kártyára pontot jóváírni csak a vásárlással egy időben lehetséges.  Mindig vidd magaddal Brillbird Törzsvásárlói kártyádat!  

 

Mikor válthatom be pontjaimat?

Bármikor, amikor összegyűlik az adott kedvezményre jogosító pont mennyisége és vásárolsz webáruházunkban, vagy Brillbird partnernél.

Ekkor, egy vásárlás alkalmával kedvezményt kapsz és a pontjaidat lenullázódnak.