Hírek - BrillBird OKJ – KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖMÉPÍTŐ TANFOLYAM – Tanulj Te is sikerszakmát! Részletfizetési lehetőség!


OKJ KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖMÉPÍTŐ képzések, indulnak kéthavonta! Légy sikeres, és légy Te is a BrillBird csapat tagja! Tanuld meg a körmös szakmai alapjait a BrillBirdnél!Jelentkezz műkörömépítő tanfolyamunkra most!!!

OKJ-s körmös képzésünk munka mellett is végezhető, kiscsoportban történik a képzés, célunk minőségi szakembereket képezni. Részletfizetési lehetőséget is biztosítunk tanulóinknak. A nálunk végzett műkörmösök ezt követően minden egynapos körmös továbbképzést 30% kedvezménnyel végezhetnek el!

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, írj az oktatas@brillbird.hu e-mail címre, vagy hívd a 06-30/462-22-76-os telefonszámot!


Kiknek ajánljuk?

Ha kreatív vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni, szeretnéd a kézügyességed kamatoztatni, vagy nem hétköznapi munkára vágysz, akkor nálunk a helyed! 

BrillBird Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

OKJ-s műkörmös tanfolyamaink mind kiscsoportosak, gyakorlatorientáltak, így a siker garantált! A nálunk végzett tanulók a versenyeken kitűnő eredményekkel végeznek, a szakma élvonalában kezdhetik pályafutásukat. A tehetséges tanulóinkat ösztöndíjprogrammal is támogatjuk!

Az induló csoportokról, a jelentkezés feltételeiről bővebb információt IDE KATTINTVA találsz! 


Akikre büszkék vagyunk: 

Balogh Évi volt OKJ-s tanulónk a nyári BrillBird körömtáborban már mester lett. Számos versenyen állt már a dobogó legfelső fokán illetve ő nyerte a Nail Art Magyar Kupát 2016-ban, így idén ő képviselheti hazánkat Münchenben. 

Pototzky Zsófia nyerte a Magyar Országos Szakmai Ipartestület 2015-ös Budapest Open Europe Cup versenyét Tanuló műkörömépítő kategóriában.

A hatalmas sikert kitartó felkészülés előzte meg. Majoros Ágnes a Brillbird oktatója készítette fel  Zsófit, aki  előtt még izgalmas versenyzői karrier állhat, de először be kell fejeznie a szakmai képzést.:)