Zselés alapképzés kezdőknek, újrakezdőknek plusz alapdíszítések

Oktató: Majoros Ágnes

Minden ami a szalonmunkában elengedhetetlen a mai zselés anyagok ismerete, mit mire és hogyan használjunk. LED és UV lámpák ismerete. Ezen a képzésen megismerkedhettek a legújabb fejlesztésű anyagokkal és használatukkal, a tökéletes előkészítéssel. Kiiktatjuk a fellevegősödést és a töréseket, megismerkedünk az egyszerű és gyors sablonfelhelyezéssel, sablonmélyítéssel és könnyítéssel. Körömágyhosszabbítással készítjük el a kedvelt kocka és mandula körmöket, rövid illetve közepes hosszúságban. A francia véget pedig fehér és színes zselékkel készítjük el és a full Cover Builder Gel technikával pedig felgyorsítjuk szalonmunkánkat. Ezen felül pedig elsajátíthatjátok a legpraktikusabb szalondíszítéseket pl: transzferfólia, cukorkahatás.


Elsajátítható ismeretek

Anyagismeret

Hibátlan előkészítés

Sablonfelhelyezés, mélyítés, könnyítés

Körömágyhosszabbítás

Levegősödések, törések kiiktatása

Full cover builder gél technika

Praktikus szalondíszítések

Hypontic gél-lakkok felhasználásával ombre technika műkörömre 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel