Wedding design

Oktató: Marton Bettina

Ha tavasz, ha nyár, akkor Wedding Design :) A tanfolyamon a létező összes technikával tanuljátok meg elsajátítani a mintákat. Mind kezdőknek és haladóknak is ajánljuk az oktatást!

Készülj fel az ünnepi alkalmakra ragyogó díszítésekkel. Legyen az egy esküvő vagy báli szezon, szalagavató, ballagás, vagy egy elegáns party, vendéged különlegesnek fogja érezni magát. Bettina szeretettel vár díszítő továbbképzésére, ahol legalább 5 komplett körömdíszítést sajátíthatsz el. 

De miért is vannak oda a lányok a 2017/2018-as szezonban?

- Akrilfestés

- Zselés minták

- 3D porcelánmotívumok

- Babyboomer technika

- Antik hatás

Jelentkezz most a mindig vidám, türelmes díszítőmesterhez, Marton Bettinához, nyűgözd le vendégeidet elegáns, új díszítéseiddel és dekoráld faladat legújabb okleveleddel!


  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00

Regisztrációs díj:

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az okatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Tananyag