VERSENYFELKÉSZÍTŐ BÁN NIKOLETTA OLIMPIAI- ÉS EURÓPABAJNOKKAL

Oktató: Bán Nikoletta

Bán Nikoletta hétszeres Magyar Bajnok, kétszeres Olimpiai Bajnok és 2011 Európa Bajnoka. Igazi rutinos versenyző, akitől most megtudhatod a BB versenytitkokat, apró trükköket, melyeket a versenyeken és munkáid közben alkalmazva a versenyelvárásoknak is maradéktalanul megfelelő, kimagasló minőségű és szépségű körmöket készíthetsz BrillBird zselével és porcelánnal egyaránt.

A TANFOLYAM 1 NAPOS!

 

 


Elsajátítható ismeretek

Segítséget kapsz a megfelelő anyagok kiválasztásában, a technikád finomításában, a versenyelvárásoknak való megfelelésében. Megtanulhatod hogyan készíts dramatikus mosolyvonalat, arányos és statikailag helyes körmöt, mik a legjobb hajlítási-technikák, mi a lakkozás trükkje. Emellett Niki beszél a versenytitkokról, a saját tapasztalatairól, a versenybírák elvárásairól a szabályok ismertetéséről és a győztes praktikákról is.
 

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 14 000 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Oklevél