Levásárolható képzés! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

Oktató: Mikó Krisztina

Gél lakkozás alapoktól, hogy készülnek a tartós, hibátlan gél lakkok. Hiszen bármennyire is szeretünk szép hosszú, hegyes műkörmöket építeni, a mindennapokban a vendégeink inkább a szolidabb, rövidebb körmöket igénylik, rajonganak a gél lakk körmökért. A továbbképzés ára a helyszínen levásárolható a tanfolyam napján! *Erre az oktatásra regisztrációs díjat nem kell fizetni!


Elsajátítható ismeretek

- Gél Lakk, - A Mani Gel-es körömerősítés, és a Mani Tip-es francia körömkészítés előnyei, többek közt pontosan feleannyi idő alatt elkészíthető, mintha épített technikát alkalmaznánk! Az eltávolításukkal sem kell bajlódnunk, hiszen teljes egészében leoldhatóak! Illetve megtanuljuk a szakszerű eltávolítást reszeléssel is.

- Megbeszéljük, hogy egyénre szabottan, vendégünk körömminőségétől függően, milyen technikát alkalmazzunk a szalonban, a vendég elégedettségéért.

- A tanfolyam célja, hogy megismertesse a gél lakk anyagcsoportokat, hogy bemutassa a hivatalos BrillBird technikákat. Ez a képzés a géllakkozás alapjaitól, egészen a díszítési technikákig átfogó tudással vértez fel, hogy a vendégek igényeinek maximálisan meg tudj felelni.
 
- Megismerkedünk az ÚJ Flexi Hard Base Gel, rugalmas alapozó-és erősítőzselé és az ÚJ Cover Bond Gel.
 
- Megismerheted a speciális géllakkozás tulajdonságait és azok használatát (pl. Cat Eye), valamint kombinálási lehetőségeit.
 

Mani gel: Legegyszerűbb és leggyorsabb köröm megerősítési technika, francia és színes változatban is.

Gél lakk: Tökéletes megoldás azok számára, akik idegenkednek a műkörömtől, mégis szeretnének tartósan szép lakkozott körmöket.

Mani tip: Leggyorsabb franciavég elkészítése, tökéletesen szabályos mosolyvonallal

  • Oktatás időtartama: 9:00-16:00
  • Oktatás díja: 4 900 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

A KÉPZÉS ÁRA A TANFOLYAM NAPJÁN LEVÁSÁROLHATÓ AZ ADOTT HELYSZÍNEN!

 

ERRE AZ OKTATÁSRA REGISZTRÁCIÓS DÍJAT NEM KELL FIZETNI!

Oktatási időpontok

2019 július

Levásárolható képzés! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

A tanfolyam kezdete: 2019-07-08 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.