Levásárolható képzés! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

Oktató: Mikó Krisztina

Gél lakkozás alapoktól, hogy készülnek a tartós, hibátlan gél lakkok. Hiszen bármennyire is szeretünk szép hosszú, hegyes műkörmöket építeni, a mindennapokban a vendégeink inkább a szolidabb, rövidebb körmöket igénylik, rajonganak a gél lakk körmökért. A továbbképzés ára a helyszínen levásárolható a tanfolyam napján!


Elsajátítható ismeretek

- Gél Lakk, - A Mani Gel-es körömerősítés, és a Mani Tip-es francia körömkészítés előnyei, többek közt pontosan feleannyi idő alatt elkészíthető, mintha épített technikát alkalmaznánk! Az eltávolításukkal sem kell bajlódnunk, hiszen teljes egészében leoldhatóak! Illetve megtanuljuk a szakszerű eltávolítást reszeléssel is.

- Megbeszéljük, hogy egyénre szabottan, vendégünk körömminőségétől függően, milyen technikát alkalmazzunk a szalonban, a vendég elégedettségéért.

- A tanfolyam célja, hogy megismertesse a gél lakk anyagcsoportokat, hogy bemutassa a hivatalos BrillBird technikákat. Ez a képzés a géllakkozás alapjaitól, egészen a díszítési technikákig átfogó tudással vértez fel, hogy a vendégek igényeinek maximálisan meg tudj felelni.
 
- Megismerkedünk az ÚJ Flexi Hard Base Gel-lel, rugalmas alapozó-és erősítőzselével.
 
- Megismerheted a speciális géllakkozás tulajdonságait és azok használatát (pl. Cat Eye), valamint kombinálási lehetőségeit.
 

Mani gel: Legegyszerűbb és leggyorsabb köröm megerősítési technika, francia és színes változatban is.

Gél lakk: Tökéletes megoldás azok számára, akik idegenkednek a műkörömtől, mégis szeretnének tartósan szép lakkozott körmöket.

Mani tip: Leggyorsabb franciavég elkészítése, tökéletesen szabályos mosolyvonallal

  • Oktatás időtartama: 9:00-16:00
  • Oktatás díja: 6 225 Ft

Regisztrációs díj:

 

Regisztrációs díj:

2021.05.01-től VÁLTOZÁS!!

A képzésre szükséges a teljes összeg 6225Ft befizetése!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési összeg befizetése, amelynek összege: 6225 Ft (4 900 Ft + ÁFA).

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.5 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz.
A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportba, illetve a
tanfolyam névsorába, akik az egész összeget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési összeg befizetése.


Részletek:

  • A 6.225 Ft teljes egészében levásárolható, itt a helyszínen található boltunkban
  • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési összeget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
  • Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
  • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 48 órával szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 48 órával az: oktatas@brillbird.hu , vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címek valamelyikére), a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszaadni
  • Amennyiben a tanfolyam előtti 48 órán belül mondja le a képzést, orvosi igazolás ellenében visszautaljuk a befizetett összeget
  • A befizetett tanfolyami összegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail formájába
  • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (5 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:

Személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával az oktatási irodában (1066 Budapest, Ó utca 46. minden hétköznap 08:00-tól 16:30-ig)

Banki átutalással
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2021.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!

 

Engedélyszám: E/2020/000266

 

 

Oktatási időpontok

2021 augusztus

Levásárolható képzés! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

A tanfolyam kezdete: 2021-08-11 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

MEGTELT!

2021 szeptember

Levásárolható képzés! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

A tanfolyam kezdete: 2021-09-21 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.