LEVÁSÁROLHATÓ A KÉPZÉS DÍJA!!! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

Oktató: Bán Nikoletta

A KÉPZÉS ÁRA A TANFOLYAM NAPJÁN LEVÁSÁROLHATÓ! ERRE AZ OKTATÁSRA REGISZTRÁCIÓS DÍJAT NEM KELL FIZETNI! Valljuk be, bármennyire is szeretünk szép hosszú, hegyes műkörmöket építeni, a mindennapokban a vendégeink inkább a szolidabb, rövidebb körmöket igénylik, rajonganak a gél lakk körmökért. Mani gel, Mani tip, Gél Lakk, Japán manikűr A Mani gel-es körömerősítés, és a Mani tip-es francia körömkészítés előnyei, hogy pontosan feleannyi idő alatt elkészíthető, mintha épített technikát alkalmaznánk! Az eltávolításukkal sem kell bajlódnunk, hiszen teljes egészében leoldhatóak! Méltán népszerű oldható körömtechnikák elsajátításával biztos lehetsz abban, hogy vendégeid elégedetten távoznak! Fedezd fel Te is az újdonságainkban rejlő lehetőségeket! A tananyag most kiegészül az új HARD&GO Gél lakkok-OK, REAL GOLD és REAL SILVER, LIQUID METAL gél lakkok valamint a CAT EYE gél lakkok használatával!

A tanfolyam célja, hogy megismertesse a gél lakk anyagcsoportokat, hogy bemutassa a hivatalos BrillBird technikákat. Ez a képzés a géllakkozás alapjaitól, egészen a díszítési technikákig átfogó tudással vértez fel , hogy a vendégek igényeinek maximálisan meg tudj felelni.

Megismerheted a speciális géllakkozás tulajdonságait és azok használatát.(pl. Liquid Metal, Cat Eye, stb.), valamint kombinálási lehetőségeit.


Elsajátítható ismeretek

Mani gel: Legegyszerűbb és leggyorsabb köröm megerősítési technika, francia és színes változatban is.

Gél lakk: Tökéletes megoldás azok számára, akik idegenkednek a műkörömtől, mégis szeretnének tartósan szép lakkozott körmöket.

Mani tip: Leggyorsabb franciavég elkészítése, tökéletesen szabályos mosolyvonallal

  • Oktatás időtartama: 9:00-16:00
  • Oktatás díja: 4 900 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

A KÉPZÉS ÁRA A TANFOLYAM NAPJÁN LEVÁSÁROLHATÓ!

 

ERRE AZ OKTATÁSRA REGISZTRÁCIÓS DÍJAT NEM KELL FIZETNI!

 

Oktatási időpontok

2018 február

LEVÁSÁROLHATÓ A KÉPZÉS DÍJA!!! Gel&Lac tartós körmök percek alatt az alapoktól

A tanfolyam kezdete: 2018-02-21 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.