Trendy design géllakkal

A gél lakkozás töretlen sikernek örvend, dobd fel a hétköznapokat dizájnos díszítésekkel. A vendégek egyre nagyobb része kér gél lakk körmöt a szalonokban, talán mondhatni, hogy az épített műkörmök egy kicsit háttérbe szorultak. Így előtérbe kerültek a gél lakk minták, a rövidebb gél lakk körmökön is megvalósítható apróbb nailart dizájnok. Gyere el Era új képzésére melyen, ‒ mint ahogy a nevében is benne van ‒ igazán mai, divatos, trendy mintákat sajátíthatsz el, amiket egy kis gyakorlás után könnyedén és gyorsan jeleníthetsz meg vendégeid körmén. Így biztosan elégedetten és jókedvvel távoznak tőled. A képzés során a Hypnotic, a Brush&Go és a hagyományos gél lakkokkal is megismerkedhetsz, vidám, színekkel teli minták fognak készülni.


Elsajátítható ismeretek

Festés gél lakkal

Árnyékolástechnika 

Vékony vonalvezetés 

Géllakk család ismerete

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel