Színek varázsa workshop

Oktató: Mikó Krisztina

Ezen a workshopon, megtanulhatsz mindent a színekről, amit a szakmád során maximálisan hasznosíthatsz.


Elsajátítható ismeretek

Aki volt már a " Hogyan legyek sikeres a szakmában?" képzésemen, tudja, hogy szakmánkban nem csak a szakmai tudás, hanem a jó emberismeret, és jó kommunikáció készség is fontos. Ezért tudnunk kell azt is, hogy esztétikus munka elkészítése mellett, hogyan használhatjuk a színeket akár saját magunk akár vendégünk hangulatának befolyásolására is. Beszélünk a színekről önmagukban és egymással keverve, megtanítom, h melyik színt melyikkel kombinálhatod, és melyiket melyikkel nem tanácsos. Beszélünk a személyiségtípusokról, hisz az sem mindegy, hogy az adott személyiségtípusnál milyen színeket használunk. Beszélünk a színek hatásáról a vendégeinkre és ránk nézve, hisz a színek használata nem csak esztétikai látványt nyújt, hanem pszichikai és gyógyító hatással is rendelkezik. Ha szeretnéd ezt a tudást magadévá tenni, várlak szeretettel képzésemen.

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:30
  • Oktatás díja: 4 900 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

A képzésre szükséges a teljes összeg 6225Ft befizetése!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési összeg befizetése, amelynek összege: 6225 Ft (4 900 Ft + ÁFA).

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.5 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz.
A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportba, illetve a tanfolyam névsorába, akik az egész összeget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési összeg befizetése.


Részletek:

  • A 6.225 Ft teljes egészében levásárolható, itt a helyszínen található boltunkban
  • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési összeget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
  • Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
  • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 48 órával szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 48 órával az: oktatas@brillbird.hu , vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címek valamelyikére), a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszaadni
  • Amennyiben a tanfolyam előtti 48 órán belül mondja le a képzést, orvosi igazolás ellenében visszautaljuk a befizetett összeget
  • A befizetett tanfolyami összegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail formájába
  • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (5 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2021.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!

 

Engedélyszám: E/2020/000266