Szalontechnika, a szalonok legkedveltebb formái porcelánból

Oktató: Bán Nikoletta

Rájöttél milyen jó a porcelánnal dolgozni és szeretnéd tökéletesíteni, gyorsítani a munkád? Itt a helyed! Körömkorrekció esetleges rágott v sérült körömnél, A tökéletes éles mosolyvonal kiépítése, körömágy magasításos technika mintha zselével dolgoznál? Lenövésmentes köröm készítése, hajlítási technika, minden amivel exkluzívvá teheted szalon munkád. Körmök egyedi bereszelése, ami egyaránt fontos a köröm tartóssága illetve esztétikája szempontjából és nem utolsó sorban az idő lefaragása miatt. Ha kedvet kaptál a szalonok kedvenc formáihoz, mint a pipe, eliptik, balerina köröm tökéletes kivitelben megépíteni, várlak képzésemen!

 A tartósság, felválás mentes építés alapfeltétele, hogy tökéletes formájú műkörmöt építs, a sablont a műköröm formájának megfelelően helyezd fel és a műköröm építés előtt tarts be minden lényeges lépést. A tanfolyamon ezeket mind elsajátíthatod.

 


Elsajátítható ismeretek

Lenövésmentes köröm építés

Körömágy magasításos technika

Éles mosolyvonal

Színek összemosása

Körmök megfelelő statikai megépítése

Profi reszelési technika

Tökéletes francia köröm

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Továbbképzéseink minden esetben előzetesen megszerzett kézápoló és műkörömépítő tudást ígényelnek!