Precíz szalonmunka - Tartós, gyors, tökéletes körmök

Oktató: Bán Nikoletta

Szeretnél több vendéget egy nap, de mégis elcsúszol az időddel? Több mint 18 éves szakmai tapasztalatommal próbálok olyan technikákat, trükköket bemutatni, hogy Te is a legminimálisabbra csökkentsd az elkészített köröm idejét legyen szó építésről vagy töltésről. Sérült köröm korrekció.


Legnagyobb hansúlyt itt azonban a töltés kapja, három különböző technikával. Megismered közben a különböző Cover és Építő zseléket. Hogyan használd a színeket? Ombre, színátmenet, éles mosolyvonal.Mi az amit beépítünk és mit használunk a felületre. A szalonmunka viszont nem csak a töltésről szól, így egy rövid szalon körmöt is építünk. Nézd meg lépésről lépésre az előkészítést, építést, és a reszelést. Mottó: Nem a reszelővel építünk körmöt! Semmi Nem a minőség rovására! Közben megismertetlek a csiszológép használatával, annak számtalan előnyével. Mikor milyen fejeket érdemes használni,milyen fordulaton a maxilmális teljesítmény érdekében. Melyik gépet válaszd? Maradt még kérdésed? Gyorsabb szeretnél lenni? Precízebb? Várlak!!


Legnagyobb hansúlyt itt azonban a töltés kapja, három különböző technikával. Megismered közben a különböző Cover és Építő zseléket. Hogyan használd a színeket? Ombre, színátmenet, éles mosolyvonal.Mi az amit beépítünk és mit használunk a felületre. A szalonmunka viszont nem csak a töltésről szól, így egy rövid szalon körmöt is építünk. Nézd meg lépésről lépésre az előkészítést, építést, és a reszelést. Mottó : Nem a reszelővel építünk körmöt! Semmi Nem a minőség rovására! Közben megismertetlek a csiszológép használatával, annak számtalan előnyével. Mikor milyen fejeket érdemes használni,milyen fordulaton a maxilmális teljesítmény érdekében. Melyik gépet válaszd? Maradt még kérdésed? Gyorsabb szeretnél lenni? Precízebb? Várlak!Elsajátítható ismeretek

Elsajátítható ismeretek: 

- minden a töltésről

- 3különböző töltési technika

- munkafolyamatok gyorsítása

- tökéletes formák kialakítása

- anyag és idő takarékos munka

- csiszológép használata, hozzá tartozó fejek ismerete

- gyors szalonköröm építése

- köröm korrekció

 

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Oktatási időpontok

2017 október

Precíz szalonmunka - Tartós, gyors, tökéletes körmök

A tanfolyam kezdete: 2017-10-17 - 09:00

Képzés helyszíne: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169 (Ázsia Center)

2017 november

Precíz szalonmunka - Tartós, gyors, tökéletes körmök

A tanfolyam kezdete: 2017-11-15 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Kapcsolódó információk

Tananyag