Precíz szalonmunka - Tartós, gyors, tökéletes körmök

Oktató: Bán Nikoletta

Szeretnél több vendéget egy nap, de mégis elcsúszol az időddel? Több mint 18 éves szakmai tapasztalatommal próbálok olyan technikákat, trükköket bemutatni, hogy Te is a legminimálisabbra csökkentsd az elkészített köröm idejét legyen szó építésről vagy töltésről. Sérült köröm korrekció. [ FONTOS, HOGY A TOVÁBBKÉPZÉSRE, LEGALÁBB 3 LENŐTT KÖRÖMMEL ÉRKEZZ, AMIN GYAKOROLHATSZ.]


Legnagyobb hansúlyt itt azonban a töltés kapja, három különböző technikával. Megismered közben a különböző Cover és Építő zseléket. Hogyan használd a színeket, ombre, színátmenet, éles mosolyvonal. Mi az amit beépítünk és mit használunk a felületre.


A szalonmunka viszont nem csak a töltésről szól, így egy rövid szalon körmöt is építünk. Nézd meg lépésről lépésre az előkészítést, építést, és a reszelést. Mottó: Nem a reszelővel építünk körmöt! Közben megismertetlek a csiszológép használatával, annak számtalan előnyével. Mikor milyen fejeket érdemes használni,milyen fordulaton a maxilmális teljesítmény érdekében. Melyik gépet válaszd? Maradt még kérdésed? Gyorsabb szeretnél lenni? Precízebb? Várlak!!


 Elsajátítható ismeretek

Elsajátítható ismeretek: 

Minden a töltésről

3 különböző töltési technika

Munkafolyamatok gyorsítása

Tökéletes formák kialakítása

Anyag és idő takarékos munka

Csiszológép használata, hozzá tartozó fejek ismerete

Gyors szalonköröm építése

Köröm korrekció

 

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Továbbképzéseink minden esetben előzetesen megszerzett kézápoló és műkörömépítő tudást ígényelnek!

Kapcsolódó információk

Tananyag