Porcelán technikai alapképzés frissen végzett körmösöknek és bizonytalanoknak

Oktató: Bán Nikoletta

Mindig csak kacérkodtál, hogy milyen jó lenne elővenni a porcelánt, de félsz tőle? Megmutatom neked, hogyan használd megfelelően az anyagot lépésről lépésre, hogy magabiztossá váljál! Az anyaghasználat mellett fontos technikai ismeretek sem maradhatnak el, mint a tökéletes sablonozás, előkészítés, építési technika minimális anyag felhasználással és ezáltal a reszelési idő csökkentésével. Színes és fehér szabad széllel elkészített francia kocka körmök és a szalonok kedvence a szalon mandula sem maradhat ki a tananyagból színátmenetes technikával. Ha unod, hogy folyik a zselé vagy nyavalyog a vendég, hogy éget még egy ok, hogy megtanuld a porcelánt! Ígérem nem fogsz csalódni és le sem akarod tenni az ecsetet ha rákapsz az ízére. És ezt a tanfolyamot is felturbózzuk egy kis szalon díszítéssel bemutató szinten. Remélem Te is lelkes lettél! Nincs lehetetlen!!!!

 


 


Elsajátítható ismeretek

Liquid és porcelán helyes aránya

Porcelán gombócok a tökéletességig

Megfelelő ecsethasználat

Előkészítés

Sablon felhelyezés technikája

Cover elmosása

Éles mosolyvonal reszelés nélkül

Tökéletes francia köröm

Építés minimális reszeléssel

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az üzletben /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Oklevél