Orosz Mandula körmök Szalonra igazítva - Zseléből, Polygélből, Porcelánból

Oktató: Majoros Ágnes

Tanuld meg te is, hogyan készül szalonban, szalonosan, az orosz mandula. Ezt a körmöt készítem el szinte mindig Marton Bettinának. Igaz neki csak porcelánból, de lehet ezt minden anyaggal. Így ezen a tanfolyamon minden anyagcsoporttal együtt elsajátíthatjátok ennek a körömnek az építési technikáit, hogyan készülhet el nagyon rövidben, kerek körömre, karcsú körömre, mindent átveszünk ami segíti ennek a formának a kiépítését vendégeid körmeire.

 Aki nem dolgozik porcelánnal se féljen, hiszen ezek az anyagok választhatók. Megmutatom mindegyiknek a szépségét, és rátalálhatsz arra ami a te kezednek a legmegfelelőbb. Hozhatsz csak egy anyagcsoportot is a tanfolyamra, de én mindegyikkel meg fogom mutatni.


Elsajátítható ismeretek

 

Tananyag: orosz mandula köröm a szalonban zseléből, polygélből, porcelánból

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Továbbképzéseink minden esetben előzetesen megszerzett kézápoló és műkörömépítő tudást ígényelnek!

 

Engedélyszám:E/2020/000266