Orosz mandula — mini, midi és extrém kivitelben

Oktató: Kispál Luca

Az orosz mandula az egyik legnőiesebb, legkecsesebb körömforma, melybe mindenki könnyedén beleszeret! Ezen a tanfolyamon kizárólag orosz mandula körmöket készítünk, így nap végére tökéletesen begyakorolttá válik a forma. Három hosszban, három technikával készítjük: így a szalonmunkába is beilleszthető hosszt is megtanulhatod, de az extrém kivitelezést (pl. fotózásra, versenyekre) is megmutatom, hiszen mindig feszegetni kell a saját határainkat!

Kedves Jelentkezők!

A jelenlegi korlátozások, bezárások következtében, és annak érdekében, hogy mindenki biztonságban otthon legyen, a BrillBird az egy napos továbbképzéseket Online fogja megtartani. Ezeket ugyanúgy a Tanfolyamok fülön fogjátok majd látni. Ami ezzel kapcsolatosan fontos: - A jelentkezésed csak akkor végleges, ha a teljes összeget befizeted legalább 24 órával a tanfolyam napja előtt - A jelentkezésed csak akkor végleges, ha kitöltve visszaküldöd (szkennelve, aláírással ellátva - elég telefonnal befotózni az egyes oldalakat) részünkre a Felnőttképzési szerződést, legalább 24 órával a tanfolyam napja előtt (ezt a honlapon való jelentkezésed után e-mailben fogod megkapni az oktatásszervezéstől) - Amint átutaltad az összeget, illetve kitöltve visszaküldted a szerződést, az oktató be fog hívni egy zárt csoportba, ahol az oktatás zajlani fog


Elsajátítható ismeretek

- anyagismeret, hajlítás technikája
- szalonos, hordható, mini orosz mandula
- közepes méretű “midi” kecses orosz mandula francia kivitelben, mosolyvonal reszeléssel
- extrém orosz mandula beépített díszítéssel és efekttel
- sablonfelhelyezés
- anyagfelhordás, reszeléstechnika
- beépített lehetőségek.

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 12 445 Ft

Regisztrációs díj:

6000 Ft

Képzés díja: 9 800 Ft + ÁFA ( 12 445 Ft)

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési egész összeg befizetése, melynek összege: 12.445 Ft. Az előleget befizetheted átutalással.

Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2012.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

Engedélyszám: E/2020/000266

Oktatási időpontok

2021 június

Orosz mandula — mini, midi és extrém kivitelben

A tanfolyam kezdete: 2021-06-15 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.