OKJ-s Kézápoló és műkörömépítő képzés 32 815 01 Szuperintenzív (hétfőtől-péntekig)

Oktató: Oktatók OKJ

A BrillBird kézápoló-műkörömépítő tanfolyamok államilag elismert OKJ-s bizonyítványt adnak. Az alaptanfolyam megfelelő elméleti és gyakorlati tudást nyújt a szalonmunkához, illetve felkészít esetleges vállalkozás beindításához. A BrillBird nem engedi el a tanulók kezét, aki igényeli részt vehet ingyenes továbbképzésen, plusz a jövőben is 30%-os kedvezményt adunk. További előnyök, időtartam, ár, részletek a TOVÁBBI INFORMÁCIÓK fülre kattintva.

A BRILLBIRD OKJ-S KÉPZÉSEK ELŐNYEI:- Államilag elismert OKJ-s bizonyítván yt ad- A tehetséges tanulóinkat ösztöndíjprogrammal is támogatjuk, bajnok oktatókkal- A BrillBirdnél OKJ–t végzett műkörmösök 30% kedvezménnyel vehetik igénybe továbbképzéseinketTovábbá rendkívül büszkék vagyunk a nálunk végzett tanulóinkra, hiszen olyan tudást sikerül elsajátítaniuk, amellyel remekül megállják a helyüket a szakmában, sőt a szakmai versenyeken is. A szalon üzleti részét segítő referencia szalon programmal támogatjuk a BrillBird körmöseket.JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:- 18. életév betöltése szükséges.- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános).- Szakmai alkalmassági vizsgálati igazolás: A szakmai alkalmassági vizsgálat a szakma elsajátításának megkezdését megelőző orvosi vizsgálat. (Ha a beiratkozáson a jelentkező nem rendelkezik az alkalmassági igazolással, a képzés nem kezdhető meg.) A szakmai alkalmassági vizsgálatot kizárólag Foglalkozás–egészségügyi Szakellátó intézmények végezhetik. A háziorvosi igazolásokat nem tudjuk elfogadni!- OKJ-s tanfolyam esetén beiratkozáskor az első havi részlet befizetése (20.000 Ft).JELENTKEZÉS FOLYAMATA LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE:1. A www.brillbird.hu oldalon a TANFOLYAMOK menüpontban, az OKJ-s rubrikában kell jelentkezni ONLINE. A rövid űrlap kitöltésével a JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE gombra kattintva alul kerül elküldésre.2. Az online jelentkezés után visszaigazoló emailt küldünk, hogy a személyes beiratkozásra milyen dokumentumokat kell magaddal hoznod.2. Látogass el hozzánk a személyes beiratkozás miatt az Ó utca 46. szám aláA BRILLBIRD OKJ-S KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ KÉPZÉS IDŐTARTAMA:Vizsgával együtt 2 hónapKépzési napok: Hétfőtől-péntekigKÉPZÉS ÜTEMEZÉSE:- Elmélet: 20%- Gyakorlat: 80% (gyakorlati óra esetén, modell biztosítása kötelező)A BRILLBIRD OKJ-S KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ KÉPZÉS DÍJA:95.000 Ft (részletfizetésre van lehetőség) + 35.000 Ft vizsgadíjMűkörmös alapkészlet ára 60.830 Ft (a képzés elvégzéséhez szükséges)

További kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!oktatas@brillbird.hu06-30/462-22-7606 30/548 71-39JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. JÚNIUS 14.OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzés 32 815 01 (Szuperintenzív hétfőtől-péntekig)Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001235/2015/A001

 

Kedves  Érdeklődő! 

Tájékoztatunk, hogy ezen a képzésen a létszámunk BETELT! 


  • Oktatás időtartama: 09:00-16:30
  • Oktatás díja: 95 000 Ft + ÁFA