Luxus Szalon Future technika tanfolyam

Oktató: Bán Nikoletta

Tarts lépést a technika forradalmával!!! Ha te sem szeretnél lemaradni a többi műkörmöstől itt a helyed!!! Amellett, hogy megismered az új anyagot, a közkedvelt extrém formákat is megcsináljuk természetesen szalon kivitelben!!!! Megismerkedünk az anyag tulajdonságaival és használatával. Elsajátíthatod hogy, hogyan dolgozz egy zselé típusú anyaggal a porcelán technika könnyedségével. Persze ettől nem kell megijedni!!! Hiszen aki nem szereti vagy nem tud porcizni van egy jó hírem!!! Ez az anyag csak az UV illetve LED lámpánál köt, így van időd játszani az anyaggal és a lehető legtökéletesebb formákat kialakítani. Nem beszélve arról,ha valaki esetleg a porcelán jellegzetes illata miatt nem tudta használni, így most erre is van lehetősége! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ne késlekedj nincs más dolgod mint regisztrálni!!


Elsajátítható ismeretek


Future gel alapismeretek


Megfelelő anyaghasználat


Orosz mandula, modern pipe, modern mandula szalon méretben. Gyors, pontos építés technika. Reszelés technika


 


Anyagszükséglet


Előkészítő anyagok, Future gélek, sablon, cleaner, reszelők, hajlító csipesz, Top, acryl art ecset és smile line


 

 


A tanfolyamon a gyakorlás saját kézen történik. Így fontos, hogy natúr körömmel érkezzetek a képzésre! 


  • Oktatás időtartama: 9:00-16.00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Tananyag