LadyLash stylist képzés és Lady Hollywood Volume képzés

Oktató: Diószegi Beáta

LadyLash tanfolyam akció! Összevont képzés keretén belül egyetlen nap alatt végezheted el a LadyLash Stylist, valamint a Lady Hollywood Volume képzést és válhatsz a szempillák mesterévé! A tanfolyam kis létszámú és gyakorlatorientált, hogy a természetes pilla szett kialakításától egészen az extrém hatásokig magabiztosan teljesíthesd vendégeid kérését a legújabb trendek szerint. A két képzés ára egyben 29.000Ft + ÁFA! A tanulókat korlátozott létszámban tudjuk fogadni így érdemes minél előbb jelentkezni! Fontos információ: Mivel a 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás, vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek. Azaz, ha ezeken a területeken nem végzett kozmetikusként dolgozol, akkor megfelelő szakképesítést kell szerezned.

LadyLash Stylist képzés:


Stylist képzésünk segít mindazoknak, akik már alaptanfolyamot végeztek és szeretnék MESTER fokra emelni tudásukat. Képzésünk egynapos, gyakorlatorientált és minden olyan technikát magába foglal, amely az alapképzésből kimaradt. Cél a kényelmes és látványos pillaillesztés és viselés a hétköznapitól az extravagánsig. Légy Te is a szempillák mestere!


 


Lady Hollywood Volume képzés:


Az új impozáns és exkluzív technika - a tengeren túlról - végre megérkezett hazánkba is. A szempilladúsítási technika hatalmas népszerűsége abban rejlik, hogy a természetes pillaszálakhoz több, pehelykönnyű "silk" pillát illesztünk és a különleges és egyedi Volume-Up technikával. Extrém dúsítás a természetesség határain belül - ez a Lady Hollywood Volume.Elsajátítható ismeretek

Saját modellen történik a gyakorlás: multi pick up technika; volume pilla használata; Color, Dual, Triplex, L-style, Diamond Shine Lash tökéletes használata, saját szemformák, természetes szempillák sajátosságai, a legújabb technológiák és trendek, hétköznapi és alkalmi pillasorok kialakítása, precíz illesztés a természetes pillák minőségének megőrzésével.

  • Oktatás időtartama: 9:00-15:00
  • Oktatás díja: 29 000 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel