LadyLash Camellia

Oktató: Diószegi Beáta

A LadyLash legújabb fejlesztése a Camellia pilla, mely a többszálas volume technika látványosságát ötvözi a klasszikus technika természetes hatásával. A Camellia pillák titka a különböző hosszúságú pillákban rejlik, egy sorban 3 féle hosszt találtok, melyet egyszerre applikálva lélegzetelállító, ugyanakkor naturális pillasor alakítható ki. A külföldön nagy népszerűségnek örvendő technika egy nap alatt elsajátítható a stylistok számára. A tanfolyam kis létszámú és gyakorlatorientált, a tanulókat korlátozott létszámban tudjuk fogadni így érdemes minél előbb jelentkezni!

___________________________________________________________________________________


Fontos információ: A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében, olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás,vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek. Azaz, ha ezeken a területeken nem végzett kozmetikusként dolgozol, akkor megfelelő szakképesítést kell szerezned!  


 ___________________________________________________________________________________

 


Elsajátítható ismeretek

 

LadyLash termékek megismerése

Camellia pillaszettek sajátosságai

Camellia és volume lashfan-ok kialakítása és kombinálása

Csipeszek használata

3 szintes építési technika

Aktuális szempilla trendek és technikák

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 30 000 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Oktatási időpontok

2018 november

LadyLash Camellia

A tanfolyam kezdete: 2018-11-23 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.