Lady Hollywood Volume képzés

Oktató: Diószegi Beáta

Az új impozáns és exkluzív technika (a tengeren túlról) végre megérkezett hazánkba is. A szempilla dúsítási technika hatalmas népszerűsége abban rejlik, hogy a természetes pillaszálakhoz több, pehelykönnyű "silk" pillát illesztünk a különleges és egyedi Volume-Up technikával. Extrém dúsítás a természetesség határain belül - ez a Lady Hollywood Volume. A tanfolyam kis létszámú és gyakorlatorientált, hogy a természetes pilla szett kialakításától egészen az extrém hatásokig magabiztosan teljesíthesd vendégeid kérését a legújabb trendek szerint. A képzés ára 29.000Ft + ÁFA! A tanulókat korlátozott létszámban tudjuk fogadni így érdemes minél előbb jelentkezni! Fontos információ: Mivel a 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás, vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek. Azaz, ha ezeken a területeken nem végzett kozmetikusként dolgozol, akkor megfelelő szakképesítést kell szerezned.


Stylist képzésünk segít mindazoknak, akik már alaptanfolyamot végeztek és szeretnék MESTER fokra emelni tudásukat. Képzésünk egynapos, gyakorlatorientált és minden olyan technikát magába foglal, amely az alapképzésből kimaradt. Cél a kényelmes és látványos pillaillesztés és viselés a hétköznapitól az extravagánsig. Légy Te is a szempillák mestere!


 


Lady Hollywood Volume képzés:


Az új impozáns és exkluzív technika - a tengeren túlról - végre megérkezett hazánkba is. A szempilladúsítási technika hatalmas népszerűsége abban rejlik, hogy a természetes pillaszálakhoz több, pehelykönnyű "silk" pillát illesztünk és a különleges és egyedi Volume-Up technikával. Extrém dúsítás a természetesség határain belül - ez a Lady Hollywood Volume.Elsajátítható ismeretek

Saját modellen történik a gyakorlás: multi pick up technika; volume pilla használata;  tökéletes használata, saját szemformák, természetes szempillák sajátosságai, a legújabb technológiák és trendek, hétköznapi és alkalmi pillasorok kialakítása, precíz illesztés a természetes pillák minőségének megőrzésével.

  • Oktatás időtartama: 9:00-16:00
  • Oktatás díja: 29 000 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)
 
FONTOS!!!! – Regisztrációs díjat kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!
  
Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a regisztrációs díj befizetése, melynek összege: 6000 Ft. A regisztrációs díjat befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.
A JELENTKEZŐKET A REGISZTRÁCIÓS DÍJ BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a regisztrációs díjról és a befizetés lehetőségeiről:
http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel