Kedvenc szalonformák zseléből

Oktató: Bán Nikoletta

Szeretnéd ha a munkád nem az átlag körmösök közt lenne említve? Tökéletesítsd itt a tudásod! Olyan praktikák amiket az alap képzésen még nem tanultál, vagy már egy magasabb szintre szeretnél lépni.Készíts éles mosolyvonalat reszeléses technikával. Bemutatom a Mini titán kugli fej használatát. Megismerheted kedvenc covereimet, miként használom a szalonban és mi alapján döntök akár a Cover Tan vagy Cover Builder gel mellett. A tökéletes előkészítés mellett fontos szerepet kap a Körmök precíz megépítèse, illetve bereszelése speciális reszelési technikával. Előkerül a fèm sablon alátét is, amivel a különböző formákat tökéletesebben,hajlításukat megtartva építheted meg. A szalonban legkedveltebb formák kerülnek megépítésre, mint a pipe, modern mandula és napjaink kedvelt balerina körme. Ugye Te is kedvet kaptál? Találkozunk?

 

 


Elsajátítható ismeretek

Sablonalátét használata

Lenövésmentes Cover gel felvitele

Körömágy magasításos technikák

Éles mosolyvonal

Hajlítási technika

Profi reszelés

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel