Karácsonyi őrület - villámgyors szalonminták az ünnepekre

Oktató: Balogh Évi

Készülj velünk az év végi hajrára! Évitől hipergyors, ugyanakkor látványos mintákat tanulhatsz a vendégeid legnagyobb örömére!


Elsajátítható ismeretek

 

Gyors és egyszerű, a végtelenségig variálható látványos szalon minták, téli, ünnep közeli köntösben.

Megismerheted az anyagok tulajdonságait, pontos használatát, kifejezetten szalon körmökre fejlesztve. Szalon praktikák bemutatása, hogy Te is magabiztosan vágj neki egy - egy szalon minta elkészítéséhez. Amint megismerhettek: márványhatás, cukorka effekt, 3d forming motívum, vékony vonalak, térbeliség, összhang, strasszok bombabiztos rögzítése. A tanfolyamot inkább kezdő szalon körmösöknek ajánlom.

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Tananyag