GYORSASÁGI TRÉNING

Oktató: Balogh Évi

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod a töltés szalonban történő gyors kivitelezését; a levegősödés mentes, tartós műköröm építés trükkjeit, és a lenövés szakszerű forma korrigálását. Amire számíthatsz, csiszológép használat, csiszoló fejek bemutatása, gyors szalonminták és formakövek rögzítése. A tanfolyamot kezdő szinttől ajánlom.


Elsajátítható ismeretek

 

Csiszológép és frézerek A-Zig, - jelenleg forgalomban lévő Brillbird csiszológépek és csiszolófejek bemutatása, mit mire hogyan, tisztításuk, szakszerű alkalmazásuk.

Töltés: gyönyörű körmöket építünk, viszont 4-6 hét elteltével szükségessé válik a műköröm lenövésének feltöltése. Mire figyeljünk oda, mik a buktatók, hogyan érhetjük el, hogy töltés után is tartós, erős, levegősödés-mentes szép körmöket készítsünk

Gépi előkészítés és formára reszelés technikája. Melyik csiszolófejet mire tudod jól, és hatékonyan használni a szalonmunkában. Fellevegősödés teljes kiküszöbölése! A tanfolyam elvégzése után garantáltan gyorsabb, precízebb hatékonyabb leszel a mindennapi szalonmunkában! 

 • gyors, hatékony kombinált Gépi manikűr, ahogy én készítem a szalonban.
 • előkészítő anyagok ismertetése
 • anyagismertető: hatékony használatuk, amivel reszelési időt és pénzt takaríthatunk meg
 • ecsetkezelés: képzésünk kiegészül az ecsetkezelés fortélyaival is! Megtanulhatod az ecsetek megfelelő tárolását, tisztítását, apró trükköket, amelyekkel tartósságukat növelheted.
 • kézhez illő forma meghatározása
 • formakövetelmény, C-ív / balanszpont megfelelő elhelyezése a tartásbiztos körmök érdekében
 • több körmöt töltünk be a képzés során, mindegyiket más technikával készítjük el, a mostani trendi szalonformákkal. Zselé, illetve acryl gélből.

 

A tanfolyamon a gyakorlás saját kézen történik, de hozhattok modellt is. Fontos, hogy lenőtt körömmel érkezzetek a képzésre! 

 

 • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

2021.05.01-től 8000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

A tanfolyam díja: 9 800 Ft + ÁFA (12 445 Ft)

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.5 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz. Ezért a továbbképzéseinkre jelentkezőktől 8.000 forint képzési előleget kérünk, melyet az oktatóközpontunkban vagy banki átutalással is befizethettek.
A jelentkezőket a képzési előleg beérkezésének sorrendjében regisztráljuk! A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportba, illetve a 
tanfolyam névsorába, akik az előleget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési előleg befizetése.


Részletek:

 • A 8.000 forintos díj teljes egészében levonódik a képzés díjából.
 • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési előleget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
 • Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
 • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 48 órával szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
 • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 48 órával az: oktatas@brillbird.hu , vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címek valamelyikére), a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszaadni
 • Amennyiben a tanfolyam előtti 48 órán belül mondja le a képzést, orvosi igazolás ellenében visszautaljuk a befizetett összeget
 • Az esetleges kedvezményeket (OKj-s kedvezmény, referenciaszalonos kedvezmény, kedvezménykártya, ajándékkártya) a képzés napján tudjuk jóváírni.
 • A befizetett tanfolyami előlegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail formájába
 • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (5 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:

Személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával az oktatási irodában (1066 Budapest, Ó utca 46. minden hétköznap 08:00-tól 16:30-ig)

 

Banki átutalással
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2021.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!

Engedélyszám: E/2020/000266

Oktatási időpontok

2022 január

GYORSASÁGI TRÉNING

A tanfolyam kezdete: 2022-01-19 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

2022 február

GYORSASÁGI TRÉNING

A tanfolyam kezdete: 2022-02-16 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

2022 március

GYORSASÁGI TRÉNING

A tanfolyam kezdete: 2022-03-16 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.