Gyorsaság tréning- Műköröm töltés és csiszológép használat, valamint mindennapi trükkök tippek

A mindennapi munkánk felgyorsítása, és megkönnyítése érdekében szükségünk van egy jó műköröm csiszológépre. Ez a tanfolyam segítséget nyújt abban, hogy el tudd dönteni mitől jó egy csiszológép, mire, és hogyan tudjuk használni munkánk során akár műköröm töltésnél, díszítésnél, a műköröm formára reszelésénél, eltávolításnál. A csiszolófejek maximális kihasználásának érdekében megtanulhatod, hogy mikor, melyiket érdemes alkalmazni. Ha vásárlás előtt állsz, akkor megtudhatod, hogy mi alapján tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Cél a szalonmunka idejének csökkentése.

Töltés

Gyönyörű körmöket építünk, viszont 4-6 hét elteltével szükségessé válik a műköröm lenövésének feltöltése. Ezen a tanfolyamon megtanulhatod a töltés szalonban történő gyors kivitelezését; a levegősödés-mentes, tartós műköröm építés trükkjeit.

Ecsetkezelés:

Képzésünk kiegészül az ecsetkezelés fortélyaival is! Megtanulhatod az ecsetek megfelelő tárolását, tisztítását, apró trükköket, amelyekkel tartósságukat növelheted.


Elsajátítható ismeretek

Műköröm töltés szakszerű elvégzése

Mire figyeljünk oda, mik a buktatók, hogyan érhetjük el, hogy töltés után is tartós, erős, levegősödés mentes szép körmöket készítsünk

Ecsetkezelés

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Oktatási időpontok

2017 november

Tanulói vélemények a képzésről

001 P.Fehér Zita 2013.02.25 - 14:39

Lakatos Zsuzsi képzésén jártam pár hete. A munkámban nagyon jól tudom alkalmazni amit tanított, bátrabban használom a csiszológépet, gyorsabban töltök már körmöt, átlagosan 30 (!) perccel rövidült egy szett elkészítése. Zsuzsi közvetlenségével és segítőkészségével nagyon sokat segített. Köszönöm!