Gépi manikűr és Gel&Lac

Oktató: Majoros Ágnes

Körmeink körüli szaruréteg folyamatos igénybevételnek van kitéve. Kiszárad, beszakadhat ami gyulladással fájdalommal járhat. Egy erősen kiszáradt szarupárkányt klasszikus manikűrrel nehéz ápolttá varázsolni. A gépi száraz manikűr viszont megoldást jelent ezekre a problémákra. Speciális fejekkel tisztítjuk le a köröm körüli és a körömre tapadt bőröket. Segítségükkel a lenőtt kutikula teljes mértékben eltávolítható, így a köröm teljes felületét ki tudjuk lakkozni. Ezzel a technikával tovább marad ápoltabb a bőr és a gél-lakk lenövése is eltolható, így több vendéget is tudunk akár vállalni.


Elsajátítható ismeretek

 

-Bőr felépítése

-Mi az elszarusodás

-Gépi fejek használata, manikűrözés folyamata

-Gél lakkozás

-Mani gél lakkos építés, erősítés

-Nudebuildergel-lakkhasználatának  lehetőségei

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel