Gépi Manikűr

Oktató: Bán Nikoletta

Egy olyan új technikával ismerkedhetsz meg, ahol egy látványosan tökéletesebb géllakozást illetve cuticulla előkészítést tanulhatsz meg az erre a célra kifejlesztett karbid fejek használatával. Ezt a technikát nem csak a géllakozás során, hanem akár új köröm építésénél illetve töltésnél vagy hagyományos manikűröd kiegészítéseként akàr férfiaknál is használhatod! Emellett megismertetlek a géllakozás fontos szabályaival, anyagaival, hogyan teheted minél tartósabbá munkád. C-ív kialakítása Bond géllel, Gumi zselé előnye és használata, befolyások elkerülése illetve megszüntetése. Egy kis extraként kedvenc ombre technika és a megunhatatlan örök francia köröm bemutatása géllakkal. Gyere turbózzuk fel együtt napjaink legnépszerűbb technikáját!


Elsajátítható ismeretek

Mani gel: Legegyszerűbb és leggyorsabb köröm megerősítési technika, francia és színes változatban is.

Mani gel&lac: Tökéletes megoldás azok számára, akik idegenkednek a műkörömtől, mégis szeretnének tartósan szép lakkozott körmöket.

Mani tip: leggyorsabb francia vég elkészítése, tökéletesen szabályos mosolyvonallal.

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent megadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel