Future Gel technikai alaptanfolyam

Oktató: Majoros Ágnes

Kedves érdeklődök, pár szóban bemutatnám a polygelünket, hogy kinek, miért és mire ajánlom. Sokaknak gondot jelent a zselé folyóssága - igaz, ma már számos fantasztikus állagú zselé közül választhatunk, de vannak, akiknek mégsem esik kézre a használata. A porcelàn, pedig hiába a gyors hasznàlata, erőssége, egyes szalonokban tiltjàk az illata miatt a használatát. Most elérkezett az idő a két anyag legjobb tulajdonságainak ötvözésére! Megszületett a polygel! Számomra a legjobb tulajdonsága a nulla, de tényleg nulla hőképződése. E mellett pedig ne felejtsük el, hogy állaga extrém kemény, így porcelánszerűen formázható: C-ívet akár egyszerre az alapréteggel egy gombócból fel tudunk építeni. Ha kíváncsi vagy ennek a különleges anyagnak a szalon hasznàlatára, nézd meg videómat, és ha kedvet kaptál, szeretettel várlak tanfolyamomon.


Elsajátítható ismeretek

-   - Future Gel alapismertek

 

-   - Anyagmennyiség meghatározás

-   - Speciális mozdulatok elsajátítása

-   - Clear, Cover és Francia körmök készítése     

  • Oktatás időtartama: 09.00 - 16.00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Oklevél