Frissen végzett körmösöknek és bizonytalanoknak alap zselés technikai képzés és gyors szalondíszítések

Oktató: Bán Nikoletta

Szeretnél biztosabb alapokkal dolgozni a szalonban? Rég nem vetted elő az ecseteidet vagy még csak most fogsz végezni az Okj.-n, akkor a legjobb helyen vagy! Megtanulhatod az anyagtakarékos munkát, hogyan oszd be jól az idődet. A legtöbbször előforduló problémák, mint fellevegősödés kizárása, sablon gyors és egyszerű felhelyezése problémás körmökre is. C ív tökéletes megépítése, ezzel a köröm élettartamának növelése, törésmentessé tétele. Hogyan készíts gyorsan tökéletes francia kocka körmöket a népszerű Cover Builder géllel. A szalonok másik kedvenc formáját is elsajátíthatod, mint a szalon mandulát a közkedvelt babyboomer technikával. Helyet kap bemutató szintjén 1-2 gyorsan elkészíthető vendégek kedvence díszítés. A képzés alatt pedig megismerheted a BrillBird anyagait, eszközeit, hogy azokat a legmegfelelőbben tudd használni. Tűnj ki a tömegből én segítek! Kattints a jelentkezem gombra!


Elsajátítható ismeretek

Tökéletes előkészítés

Sablon felhelyezés technikája bármilyen körömre

Minimális reszelést igénylő építés

Gyors szalon köröm építés

Épített és felületi francia vég kialakítás

Helyes reszelőhasználat

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Kapcsolódó információk

Oklevél

Tanulói vélemények a képzésről

002 Görögné Kata 2013.05.27 - 11:30

Kedves BrillBird! Bán Nikoletta zselés alapképzésén jártam.Köszönöm neki hogy átadta a fortélyokat.Eddig inkább porcelánnal dolgoztam és ehhez az anyag csoporthoz tartozó továbbképzéseken vettem részt.Sajnos azt tapasztaltam,hogy több tízezer forintot is kidobtam az ablakon.Nem nevezném meg ezeket az iskolákat de élvonalbeliek.Nikoletta az első perctől kezdve arra törekedett hogy a tökéletes szalonkörmöt tudjuk megépíteni.Köszönök neki mindent,a tanfolyam óta lerövidült az építési és a töltési időm is.Várom a mielőbbi találkozást üdv:Kata

001 Desics Szilvia 2015.01.07 - 10:04

A január 6.-i képzésről csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm Bán Nikinek, hogy ilyen türelmes volt velem, velünk. Gondolom, rossz lehet látni, hogy végzett körmösöknek, akik közül többen szalonban, vagy otthon dolgoznak, még egy sablon felhelyezése is gondot okoz. A képzés jó volt, viszont, gondolom, a résztvevők bénázása miatt elmaradt a "gyors szalondíszítések" rész. De azért köszönöm! Üdv. Desics Szilvia