FLOWERSHINE ONLINE

Matt és fényes hatás játéka. A tanfolyam során különleges hatású, színjátszó virágokat festünk, 3d hatással matt alapon.

Kedves Jelentkezők! A jelenlegi korlátozások, bezárások következtében, és annak érdekében, hogy mindenki biztonságban otthon legyen, a BrillBird az egy napos továbbképzéseket Online fogja megtartani. Ezeket ugyanúgy a Tanfolyamok fülön fogjátok majd látni. Ami ezzel kapcsolatosan fontos: - A jelentkezésed csak akkor végleges, ha a teljes összeget befizeted legalább 24 órával a tanfolyam napja előtt - A jelentkezésed csak akkor végleges, ha kitöltve visszaküldöd (szkennelve, aláírással ellátva - elég telefonnal befotózni az egyes oldalakat) részünkre a Felnőttképzési szerződést, legalább 24 órával a tanfolyam napja előtt (ezt a honlapon való jelentkezésed után e-mailben fogod megkapni az oktatásszervezéstől) - Amint átutaltad az összeget, illetve kitöltve visszaküldted a szerződést, az oktató be fog hívni egy zárt csoportba, ahol az oktatás zajlani fog


Elsajátítható ismeretek

-matthatás

-3D kiemelések 

-unicorn por használata 

-Árnyékolástechnika

-zselés festés 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:30
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

Regisztrációs díj:

12.445 Ft

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési egész összeg befizetése, melynek összege: 12.445 Ft. Az előleget befizetheted átutalással.

Mivel a képzés ONLINE lesz, így csak átutalással lehet befizetni. 

Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2012.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

Engedélyszám: E/2020/000266