Extrém formák zseléből technikai tanfolyam

Oktató: Bán Nikoletta

Ez a műköröm tanfolyam azoknak ajánlott, akik a porcelán és a zselé anyagot is megbízhatóan kezelik, de magabiztosabban, rövidebb idő alatt szeretnék a szalonban vendégeiknek a különböző körömformákat precízen megépíteni és díszíteni. A titkokat 2011 Bajnokától lesheted el!


Elsajátítható ismeretek

Gyorsasági tréning, zselé kontra porcelán, hogy igazán jól lásd a két anyagcsoportban rejlő lehetőségeket. Zselés köröm hajlítása, 1 gombócból "c" ív kialakítása. Ha mégsem szeretnéd valamelyik anyagot használni az sem baj, úgy az általad kedvelt anyagcsoporttal egy magasabb szintre léphetsz és begyakorlod annak tökéletes elkészítését.
Beépített díszek, üveghatású körmök készítése akrilfestékkel, egyszerű, szalonban gyorsan használható akril és zselés díszítési technikák.

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Oktatási időpontok

2017 október

Extrém formák zseléből technikai tanfolyam

A tanfolyam kezdete: 2017-10-03 - 09:00

Képzés helyszíne: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169 (Ázsia Center)

Kapcsolódó információk

Oklevél