Extrém formák zseléből technikai tanfolyam

Oktató: Bán Nikoletta

Ha kedvet kaptál az extrém Körmök készítéséhez,de bizonytalan vagy hogyan fogj hozzá, segítek Neked! Minden olyan ismeretet elsajátíthatsz ami szükséges ahhoz, hogy kecses a technikai szabályoknak megfelelő formát építs. Előtérbe kerül az extrém sablon és a fém alátét. Megtanuljuk a különböző körömágy hosszabbító anyagok kombinálásával a mosolyvonal kiépítését, pontos béreszelését. Ehhez a technikához fejlesztett colour builder gélek használata, megismerése. Fontos technikai ismeretek, hogy lásd a különböző formák közti különbséget és azt megfelelően tudd megépíteni. Az elengedtethetetlen reszelési technika ami nélkül nem tud kellően kecses extrém körmünk lenni. Ha már túl vagy az alap oktatásokon, építettél hosszabb körmöket és szereted a kihívásokat, hogy bizonyíts magadnak és vendégeidnek Várlak szeretettel


Elsajátítható ismeretek

Modern pipe, moder mandula és modern stiletto építése 

Extrém sablon felhelyezés 

Sablon alátét használata 

Cover builder gélek ismerete 

Építési ès reszelési technikák

Mosolyvonal bereszelés

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46. - Oktogonnál), illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Továbbképzéseink minden esetben előzetesen megszerzett kézápoló és műkörömépítő tudást ígényelnek!

Kapcsolódó információk

Oklevél