Extrém formák porcelánból technikai tanfolyam

Oktató: Bán Nikoletta

Ha nem szeretnél egy lenni a sok műkörmös közül, itt a helyed! Szeresd meg a műköröm porcelán technikát, ismerd meg használatát és fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

EURÓPA ÉS OLIMPIAI BAJNOK Bán Niki felügyeletével sajátíthatod el a BrillBird selymes-krémes műköröm porcelán porainak magabiztos használatát. Megtanulhatod a különleges extrém formák precíz építését: stiletto, gótikus mandula, pipe, kocka. Ellesheted a körömágymagasítás technikáját, a levegősődés-, és törésmentes körmök készítését. A tananyag kiegészül színátmenet készítésével, beépíthető díszítésekkel is.


  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Tanulói vélemények a képzésről

001 Sipos Orsolya 2012.08.15 - 10:45

Sziasztok! Részt vettem Marton Bettina 3D porcelán díszítő tanfolyamán Szegeden, nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, és szerintem nagyon hasznos volt. Betti nagyon ügyes, és jó oktató, kedves személyiség. Én ha csak tehetem biztosan ott leszek a legközelebbi oktatásán is, ha jön még Szegedre. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Bettinek, és a Brillbirdnek!