3D Porcelán Díszítő Továbbképzés

Oktató: Marton Bettina

Olimpiai Bajnok oktatónk Marton Bettina műkörmös képzését azoknak ajánljuk, akik a porcelánnal való műköröm díszítésben szeretnének rutint szerezni, elegáns 3D porcelán díszítéseket szeretnének vendégeik körmére varázsolni, mindezt a kiváló minőségű BrillBird Color krémporcelánokkal és Paint festő porcelán porokkal.


Elsajátítható ismeretek

Anyagismeret

3D porcelán díszítés alapjai

3D virágok, levelek kivitelezése, a szalonokban is alkalmazható mutatós minták begyakorlása, mindez egy kis akrilfestékkel díszítve, hogy a motívumok még életszerűbbé váljanak.

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

 

 

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

Továbbképzéseink minden esetben előzetesen megszerzett kézápoló és műkörömépítő tudást ígényelnek!

 

Kapcsolódó információk

Tananyag

Oklevél

Tanulói vélemények a képzésről

004 Fürtön Zsuzsanna 2012.08.13 - 21:31

Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon sokat tanultam belőle. Bettina nagyon kedves és segítőkész volt.Úgy mutatta meg a technikát, hogy én is ( aki egyébként csak pálcikaembert tudott rajzolni) könnyen elsajátítottam a fortélyokat és nagy szeretettel használom. Ha a közeljövőben is lesz számomra könnyen elérhető tanfolyam biztosan rész veszek rajta.Mégegyszer köszönöm. Gratulálok Bettinához a BrillBirdnek.

003 Diósi Zsuzsa 2012.08.14 - 10:29

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy részt vettem a vasárnap Veszprémben megrendezett 3D porcelán díszítő oktatáson, ahol Marton Bettina mutatta be a szalonban is használható díszítéseket. Sokat tanultam belőle. Bemutatta a felhasznált anyagokokat. Nagyon segítőkész volt, ha kellett többször is megmutatott egy-egy fogást, motívumot. Ez már a második BB-s tanfolyamom volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a BB-s bajnok oktatókat! Szeretnék minél többet tanulni a profiktól! Legközelebb is ott a helyem! Köszönöm Bettina, köszönöm BB!!!

002 Antali Anita 2012.08.17 - 13:24

Először és utoljára akkor dolgoztam porcelánnal mikor elvégeztem ezt a műkörmös szakmát..Őszintén nem is szerettem...de mára ez a nézetem megváltozott...és mind ezt köszönhetem Marton Bettinának aki szerény és magas fokú profi tudását megosztotta velem,velünk...és egy percig sem éreztem az,h meg külömböztetett lennék azoktól akik vlm szinten már dolgoztak porcelánnal:-)Hálás vagyok ezért Bettinának és remélem még tanulhatok tőle:-)

001 Mikó Adrienn 2012.09.02 - 21:16

Sziasztok, Még tavasszal voltam Bettina, talán első, oktatásán. Komolyan nagyon tetszett, úgy éreztem, tényleg át akarja adni tudását nekünk. Mindezt türelemmel kedvességgel sok-sok ismételgetéssel, többszöri gyakorlati bemutatással tette. Emellett ismertette az anyag tulajdonságait, kitért, hogyan használjuk az ecsetet és hogyan ne. Szerintem a jó tanító egyik ismertetője, hogy diákja fejlődik. Én ezt határozottan éreztem magamon. Ezúttal is nagyon köszönöm, azóta is sok örömöm lelem a 3D porci díszítésében, és újabban a porci köröm elkészítésében is. Üdv, Adri