3D Fantasy

Oktató: Marton Bettina

Elragadó 3D minták, melyeket 3D Forming zselé és 3D színes zselé felhasználásával alakítunk ki, mindvégig figyelve az árnyékolás fontosságára. A képzés során a virág és a figurális ábrázolás apró trükkjeit sajátítatjátok el, megtapasztalhatjátok mennyire fontosak a tökéletes végeredmény szempontjából az apró mozdulatok, a leheletnyi árnyékok és a kontúrok alkalmazása. Előkerülnek a különféle Brush&Go Gel színek, a Liquid Metal gél lakk, a Designer zselé színek és a szórógyöngy is. Anyagismeretedet is bővítheted, mely a jövőben csak hasznodra válhat.


Elsajátítható ismeretek

Zselés festés

Árnyékolás

Vékony kontúrok

3D zselés díszítés

3D forming díszítés

Virág és figura festés

Térbeli hatás

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban  /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegről és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

 

Engedélyszám: E/2020/000266