Műköröm tanfolyamok


Kezdő Porcelán technikai képzés

Ismerd meg a porcelán fantasztikus világát, gyors, pontos építési lehetőségeit. Szalonban gyorsan használható technikája miatt sosem fogod letenni.

Hajlított formák porcelánból hordható kivitelben

Fedezd fel milyen könnyedén lehet dolgozni a porcelánnal és milyen gyorsan készíthető vele karcsú, hajlított köröm. Hajlított kocka, modern mandula és pipe formák megismerése, körömágyhosszabbítás tökéletesítése, vékony élvadtagság!

Zselés szalontechnika 4 órában FÉLÁRON

Két körömforma fél napban. Egy óra bemutató egy óra gyakorlás. Szalonmunkára hangolódunk, és felkészülünk a vendégek igényeire. A tanfolyamon tökéletesítjük a kocka és mandula formákat amiket a leggyakrabban kérnek a vendégeitek.

Zselés Extrém formák 4 órában FÉLÁRON

A tanfolyamon a két legkedveltebb extrém formát sajátíthatjátok el, a Stiletto és az Orosz mandula körmöket. Egy óra bemutató, egy óra gyakorlás mindkét körömformára.

Gépi manikűr és Gel&Lac

Körmeink körüli szaruréteg folyamatos igénybevételnek van kitéve. Kiszárad, beszakadhat ami gyulladással fájdalommal járhat. Egy erősen kiszáradt szarupárkányt klasszikus manikűrrel nehéz ápolttá varázsolni. A gépi száraz manikűr viszont megoldást jelent ezekre a problémákra. Speciàlis fejekkel tisztítjuk le a köröm...

Exotic Moments

Készüljünk együtt a nyárra, szezonra hangolt díszítésekkel.

Okj-s kézápoló és műköröm építő képzés 32 815 01-Fél intenzív

Tanulj Te is sikeres szakmát, légy Te is a Brillbird csapat tagja! Ha kreatív vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni, ha kézügyességed szeretnéd kamatoztatni, vagy ha egy nem hétköznapi munkalégkörre vágysz, akkor nálunk a helyed! OKJ-S tanfolyamaink mind kiscsoportosak, gyakorlatorientáltak, így a siker garantált! A nálunk...