Műköröm tanfolyamok


Tavaszváró minták

Ezen a tanfolyamon az óriási népszerűségnek örvendő Designer zselékkel festünk, vidám, tavaszi hangulatú mintákat.

Reszelésmentes Körömépítés-PÉCS

Eleged van már az eszelős reszelős munkanapokból? Szeretnél rövidebb idő alatt építeni? Tovább bővítenéd vendégköröd? Akkor ezt a technikát neked találták ki! Szeretettel várlak "reszelésmentes" képzésemre, ahol megtanítom neked, hogyan dolgozhatsz gyorsan, pontosan és szakszerűen ezzel a forradalmian új...

Magic Inside-PÉCS

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod 3 féle kocka forma elkészítését és varázslatos effektek kialakítását, mellyel vendégeid garantáltan ragyogó és egyedi körmökkel távozhatnak szalonodból! Tanulj zselés építési technikát és díszítést 1 képzésen belül!

Töltés, csiszolás, korrekció - Gél-lakkal,Zselével, Porcelánnal

A töltés fontos része a szakmánknak. Hiszen nem minden alkalommal építünk sablonnal, hanem a lenövést korrigáljuk. Beszélhetünk tőtöltésről, teljes töltésről és újra építésről. Mindhárom esetben máshogy készítjük elő a körmöket, más csiszolófejeket használunk, és a munkaidő is más nem beszélve az árakról.

Extrém Körmök Két napos képzés-szalon és versenytechnikák

Két napos tanfolyam keretein belül szeretném nektek az extrém formák szépségét megmutatni. Szabályok szalonban, fotózáson és versenyeken. Mi műkörömépítők szeretjük a hosszú körmöket hordani, és sok vendég figyelmét ezzel tudjuk a legjobban felkelteni. Hiszen aki ilyet tud, rövidet is tud igaz? Ezzel én teljesen egyet...

Finom elegancia

Készülj fel az ünnepi alkalmakra ragyogó díszítésekkel. Legyen az a báli szezon, szalagavató, ballagás, vagy egy elegáns party, vendéged különlegesnek fogja érezni magát.