Műköröm tanfolyamok


3D Magic Flower

Ezen a tanfolyamon egy teljesen új 3 dimenziós díszítési technikát tanulhatunk meg 3D forming zselé használatával, melyhez hasonlót eddig csak porcelánból lehetett elkészíteni. Emellett begyakorlásra kerül az árnyékolástechnika is.

Bársony hatású virágminták szalonhosszon

A tanfolyamot azoknak ajánlom akik valami egyedit, különlegeset szeretnének alkotni vendégeiknek.

Fény-árnyék játéka virágokon

Egy új, gyors, szalonban is használható zseléfestési technika, mellyel a részletek további hozzáadásával igazán élethű virágokat alkothatunk.

Shabby Chic

"Shabby Chic"amely egyszerre romantikus és rusztikus,bájos és elegáns.A színvilágot a finom pasztellszínek, a rózsaszín,menta,bézs uralják.

Designer virágminták szalonkörmökön

A DESIGNER GEL színek egy új dimenzióba helyezik a mintákat, könnyebben érhetünk el velük látványos díszítéseket. Nem véletlen, hogy újabb árnyalatokkal jöttünk ki ősszel, amelyekkel még szélesebb skálán tudtok mozogni a minták terén. Gyertek el Era képzésére, ismerkedjetek meg ezzel az anyaggal és készítsetek...

Precíz szalonmunka - Tartós, gyors, tökéletes körmök

Szeretnél több vendéget egy nap, de mégis elcsúszol az időddel? Több mint 18 éves szakmai tapasztalatommal próbálok olyan technikákat, trükköket bemutatni, hogy Te is a legminimálisabbra csökkentsd az elkészített köröm idejét legyen szó építésről vagy töltésről. Sérült köröm korrekció.