Hírek - Pezsgő műköröm - SBS Laki Zsuzsival


Az ünnepek idején, különösen szilveszter közeledtével gyakran pukkannak a pezsgősüvegek. Az ünnepek csillogását, a gyöngyöző pezsgő színét, és az új esztendő várásának varázsát és titokzatosságát adja vissza ez a gyönyörű köröm, melyet készítője, Laki Zsuzsi lépésről lépésre mutat be nektek!


Pezsgő köröm

Step By Step

Laki Zsuzsi


Felhelyezem a BB duplaszárnyú sablont.
Ezután elkészítem az alapréteget BB Iron Gel-bőlAz alapréteg elkészítése után BB  Cover Flash-el és BB Pink Gel - Glassy műköröm építőzselékkel elkészítem a körömágyi részt. Majd megreszelem a mosolyvonal ívét.
BrillBird BRILL GEL "B9" színes zselével  kiemelem a mosolyvonalat és színátmenetet képzek a szabadszél felé.BB Iron Gel-ből elkészítem a borítóréteget, majd formára reszelem a körmöt.
Ezután díszítem a műköröm felületét szórógyönggyel és Swarovski kristályokkal, melyeket most C3-as lágy, színtelen zselével rögzítek a felületbe, majd köttetem.

Végül ügyelve arra, hogy a díszek fényét a rá kerülő anyaggal ne vegyem el, a körömágyi részre BrillBird Matt Finish Gel-t viszek fel, míg a szabadszéli résznek  Brill Top Gel fixálásmentes fényzselével adok ragyogást.

(BrillBird Tipp: a fenyzselé felvitele előtt ,csak a szabadszéli részt, lakkozásszerűen, vékonyan átkenem Frosty-Gel "F21" zselével az intenzívebb csillogás és az élénkebb pezsgőszín érdekében!).