Elindult a mukoromvideo.hu!

Nagyon sokan jeleztétek azt, hogy szívesen néztek műkörmös videókat. Azt kértétek tőlünk, hogy készítsünk egy videós oldalt, ahová gyűjtsük össze minél több műkörmös kisfilmet.

100% csillám köröm - STEP BY STEP Laki Zsuzsitól

Futótűzként terjed az interneten, nagy divat most a 100%-ban csillámmal borított köröm. Azért, hogy ti is bátran belevágjatok, Zsuzsival készítettünk egy lépésről lépésre bemutatót, hogy lássátok - ennek a gyönyörű körömnek az elkészítésében nincs semmi boszorkányság!

Rózsaszín stiletto vivid jégfóliával - Step by Step - Laki Zsuzsitól

Zsuzsi most egy hosszú stiletto körmön mutat be egy színátmenettel kombinált, beépített vivid jégfóliás díszítést. A sokféle árnyalatban játszó jégfólia fokozatosan tűnik elő a szabadszélen, igazán különleges hatást adva ezzel a körömnek. Ugyanezzel a technikával, az egész körmöt beborítva rövid...

SBS - Őszi termések műköröm sbs - Antali Anita

Ez a gyönyörű oroszmandula köröm az ősz jegyében készült. A lehulló levelek gazdag, mély színeit az élénk, piros őszi termések teszik teljessé. Kifinomult részlet a beépített díszek sejtelmes csillogása a minták alatt. Gratulálunk a beküldőnek, Antali Anitának!