Elegáns Lila -Csillámos Műköröm SBS

A Facebookon átléptük a bűvös határt, a BrillBirdnek már több mint 100 000 like-ja van, napról napra többen követnek minket, kíváncsiak oktatóink munkáira, vásárlóink által beküldött műköröm mintákra, akcióinkra. Ebből az alkalomból készült ez az elegáns lila köröm.

BB Cup III. - Pályamunka SBS Tamás Melindától

Tamás Melinda a BB Cup III-ra végzett asszonya témában készítette ezt a hajlított kocka körmöt, akril díszítéssel. A gyönyörű köröm elkészítését be is fotózta, hogy megmutathassuk Nektek, hogyan készül egy ilyen magas színvonalú versenymunka. Ezúton is gratulálunk Melindának a gyönyörű körömhöz és a...

Brush&Go Gel&Lac - Step By Step - hivatalos BB technika

Nézd meg hogyan kell szakszerűen használni a Brush&Go Gel&Lac-ot! Mindössze egyetlen rétegben fedő, fixálásmentesen, eleve fényesre kötő Gel&Lac-unk közvetlenül az előkészített körömlemezre kenhető. 15 tartós, kopásálló gyönyörű divatszínben, BrillBird minőségben!

Karácsonyi köröm step by step Balló Beától

Közeledik a karácsony, egyre több vendég szeretne ilyenkor különleges körmöket, olyat, amilyen senki másnak nincs. Bea a BrillBird újdonságait felhasználva készítette ezt a gyönyörű körmöt. Külön köszönet a step by step fotókért!