Cover - Latte Köröm Step by Step

Új trend a latte- azaz tejes fehér szín - és a körömágyhosszabbító szín kombinációja, ezek összemosásával létrehozott köröm. Behán Évi, BrillBird Referencia Szalon tagunk készített is egy ilyen körmöt és elkészítette ennek step by step fotó sorozatát is. Gratulálunk Évi!

Tengerkék ragyogás - SBS - Lakatos Zsuzsanna

Ebben az egyedülálló, 29 képből álló Step By Step-ben a gyönyörű kék köröm elkészítésének MINDEN apró mozzanatát bemutatjuk, hogy lássátok, hogyan készül egy tökéletes köröm. Az egyedülálló részletességnek hála Te is rájöhetsz, esetleg mit kell még máshogy csinálnod!

Élénkzöld színátmenetes köröm fehér virágokkal - Step by Step - Laki Zsuzsival

Az, hogy tél van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondanunk a színekről. Zsuzsi két élénk, hideg tónusú zselével készített feltűnő körmöket melyen a szabadszél színei, a beépített díszek és a virágok még jobban kihangsúlyozzák a formát.

Nude-Francia pillangós műköröm step by step Julijana Ruzictól

Julijana az új Nude Builder Gel-t kombinálta a White-Delux szikrázóan hófehér színével és készített egy különleges, pillangó mintával díszített műkörmöt.

Pink bársonypor hercegnői körmökön - Step by Step - Laki Zsuzsival

Egyre több vendég érdeklődik a BrillBird vadonatúj díszítő terméke, a bársonypor után. A különleges hatású - és tapintású - felülettel igazán különleges műkörmök készíthetőek. Ez a gyönyörű stiletto a bársonyporon kívül csak néhány ízlésesen kiválasztott szórógyöngyöt és strasszot kapott, mégis...