Gyönyörű porcelánrózsák - Porcelán SBS

Tavasszal versenyt hirdettünk Nails & Fashion Desinger néven, az online verseny során vártuk a kedvenc ruháitokhoz tervezett köröm szettet. A verseny különdíjasa Kemencei Mónika lett, aki teljes átalakításban vehetett részt: körmökkel, sminkkel, fotózással a BERNICE FASHION és a BRILLBIRD jóvoltából.

Mester Edina – Sugar effect körmök

Mester Edina csodaszép Sugar effect körmökkel köszöntötte a tavaszt, melyek lassan a nyarat is szalonodba varázsolják. Reméljük, hogy megihlet majd Téged is!

Tavaszi körmök szivacsos technikával és Peel Off Skin Protect segítségével

ÚJ Peel Off Skin Protect! Készíts tökéletes manikűrt ezzel a folyékony lehúzható bőrvédő anyaggal, amellyel elkerülhető, hogy felesleges anyag kerüljön a kutikulára és az ujjakra.

Báli márványminta 3D masnival - SBS - Marton Bettina

Ezt a kocka körmöt a különleges márványminta, az arany mosolyvonal és a leheletfinom 3D masni teszi igazán ünnepivé. Tanuld meg Te is, hogyan varázsolhatsz ünnepien csillogó márványhatást vendégeid körmére!

Valentin-napi vörös stiletto SBS - Bán Niki

Valentin-nap alkalmából elindítottuk legújabb szalonköröm versenyünket. A téma azonban nem csak benneteket, hanem oktatóinkat is megihlette. Bán Niki tűzpiros stiletto körmöt készített vendégének, aminek az elkészítését most lépésről lépésre be is mutatjuk Nektek!